Windows 7‘De Oyun Oynarken Monitör Kapanması
-
laptopu bugun sınıf arkadasımdan aldım. crysisi actım. 5-6 dakika gecti, birden monitör kapandı, laptop acık ama hangi tusa basarsam basayım bir sey olmuyor, komple kapatıp tekrar actım sistemi, bu sadece oyun oynarken oluyor arkadas da ben düzeltmeye calısayım diye verdi, güc ayarlarına vs baktım bir sorun yok. önerileriniz neler ?
-
Monitör çözünürlüklerinden yüksek bir çözünürlük kullanıor olabilir oyun. Atıorum monitör 1024*768 desteklemior oyun bu çözünürlükle açıorsa monitör kapanabilir.. Aklıma gelen bu. Başkada zorlamadım açıkcası :D
-
biliyorum soylemissin ama ikisinide kontrol et;
denetim masasi>guc secenekleri>monitoru kapat secenegini hicbir zaman olarak ayarladigindan emin ol birde uyku moduna giriyor o ayarida kontrol et
-
@Apocrypha onunla alakalı degil. @7-19 onları da ayarlamıstım zaten. simdi tekrar denedim monitör yine kapandı, biraz bekledi, sonra komple bilgisayar kapandı, ilginc.
-
oha, bilgisayar boot oldu ama direk masaüstünü gösterdi. nasıl is anlamadım.
-
fazla isiniyordur o halde, bir sogutucu alin
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
@Apocrypha onunla alakalı degil. @7-19 onları da ayarlamıstım zaten. simdi tekrar denedim monitör yine kapandı, biraz bekledi, sonra komple bilgisayar kapandı, ilginc.
oyun sağlam.laptop aşırı ısındı.monitor kendini korumak için kapandı.biraz oyun oyna sonra Speedfan gibi bir programla ısıyı takip et. -
PoLLBuLL bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
oyun sağlam.laptop aşırı ısındı.monitor kendini korumak için kapandı.biraz oyun oyna sonra Speedfan gibi bir programla ısıyı takip et.
hocam alakası yok. i7 islemci & 6 gb ram & 1 gb ekran kartı sıfırdan acılan bilgisayar nereye hemen ısınıyor ? donanımsal bi hata olabilir belki ama oyunun cok yuksek sistem istemesiyle alakalı degil. -
Andrei bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
oyun sağlam.laptop aşırı ısındı.monitor kendini korumak için kapandı.biraz oyun oyna sonra Speedfan gibi bir programla ısıyı takip et.
hocam alakası yok. i7 islemci & 6 gb ram & 1 gb ekran kartı sıfırdan acılan bilgisayar nereye hemen ısınıyor ? donanımsal bi hata olabilir belki ama oyunun cok yuksek sistem istemesiyle alakalı degil.
oyun çok yüksek sistem ister demedim.sağlamdan kasıt:yük işlemciye ve ekran kartına biner idi.nasıl hemen ısınıyor demişsin.oyunu oyna speedfani aç görürsün. -
fazla ısınma olmasın?
-
pollbullun dedigine bi bakayım, sonucu yazarım.
Toplam Hit: 5272 Toplam Mesaj: 19