folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7"Nin Türkiye"Deki Fiyatı Belli Oldu

Windows 7"Nin Türkiye"Deki Fiyatı Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Microsoft'un bütün dünyada 22 Ekim 2009 tarihi itibarıyla tüketiciyle buluşacak yeni işletim sistemi Windows 7'nin farklı sürümleri için, Türkiye'de önerilen son kullanıcı liste fiyatları belirlendi.

Microsoft Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Windows 7'nin Türkiye'de kutu ürün olarak Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümleriyle tüketicilerle buluşacağı kaydedildi.

Türkiye için, vergiler hariç son kullanıcı liste fiyatları, full sürümlerde Home Basic için 123 dolar, Home Premium için 145 dolar, Professional için 236 dolar, Ultimate için 250 dolar olarak açıklandı.

Türkiye'de sadece full versiyonu satışa çıkarılacak olan Windows 7 sürümlerinin, ABD full versiyon satış fiyatlarından daha uygun fiyatlarla kullanıcıların hizmetine sunulacağı ifade edilen açıklamada, Windows 7'nin farklı sürümlerinin yurt dışındaki, özellikle de ABD'deki satış fiyatlarının ise şöyle gerçekleşeceği duyuruldu:

''Full sürüm Home Premium 199,99 dolar, Professional 299,99 dolar, Ultimate 319,99 dolar; yükseltme sürümü Home Premium 119,99 dolar, Professional 199,99 dolar, Ultimate 219,99 dolar.''

-WINDOWS 7 OEM GÜNCELLEME GARANTİSİ PROGRAMI-

Açıklamada, 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren ''Windows 7 OEM Upgrade Garantisi'' programının da başlatıldığı bildirildi.

Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7'ye ücretsiz yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklar.

Bu imkandan, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business ve Windows Vista Ultimate sürümlerinin yararlanabileceği kaydedilen açıklamada, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Starter ve tüm Windows XP sürümlerinin OEM Güncelleme programı ile güncellenemediği ancak Windows 7 Full sürüm kutu ürünü ile Windows 7'ye yükseltilebildiği vurgulandı.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diz Üstü bilgisayar almayı düşünüyorum bu yaz.İyi denk geldi uğraşmam fazla hem çok pahalı orjinali :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    alır babayı şahsen   Forewer korsan 250 dolar ne demek lan :? o fiyata 3 yıl çalışan afrika'lı işçiler var :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    soku$mu$ emperyalistler 10000000000 maa$ alcağına 10000 dolar neyine yetmiyo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

Açıklamada, 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren ''Windows 7 OEM Upgrade Garantisi'' programının da başlatıldığı bildirildi.

Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7'ye ücretsiz yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklar.

anlamadım şimdi benim vista home premium ücretsiz olarak windows 7 home premium yapabilecekmiyim

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Eğer ayın 26sından sonra vista yüklü bilgisayar alırsan ücretsiz geçiş hakkın olacak işte.

Öncesi kurtarmaz. 

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------

anlamadım şimdi benim vista home premium ücretsiz olarak windows 7 home premium yapabilecekmiyim

bi süresi vardı 3 ay mı 6 ay mı (hatırlayamıyorum) önceye kadar aldıysan ücretsiz yapabiliyosun

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:

Eğer ayın 26sından sonra vista yüklü bilgisayar alırsan ücretsiz geçiş hakkın olacak işte.

Öncesi kurtarmaz. 

hea anladım şimdi :S bende sevinmiştim ama windows vistadan windows 7 ye geçişin ucuz olacağını okumuştum ondan bir haber varmı :S

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

home basic bi skm yaramaz, onca yasak koyduktan sonra. diğerleride çüş yani. milleti sömürmekten başka bişe değil.

en güzeli linuxtur :)

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    maksimum 1 ayı var. en kötü ihtimal o da. orjinal sürümün linkleri düşer piyasaya :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Bu fiyatlar ne kadar uçuk böyle (: Biraz bekleyin ubuntu bu sene 10 saniyede açılıp internete giren sistem yapacak.

Kapitaliz kapitalizm kapitalizm.

Toplam Hit: 2031 Toplam Mesaj: 12