Windows 8
-
KaRaKuLe bunu yazdı
siz neyin kafasısızınız ya ne etkinleştirmesinden bahsediyorsunuz ne zaman çıktı bunun tam sürümü abi ? Ne kaçırdık biz ?
en azından herşeye muhalefet olma kafasında değiliz.
bendede rtm var, crack bekliyorum, tutupta bi önceden kullanılmış serial girdim 90 günde iptal oldu aq
-
İnrternetten indirdiğiniz sürümün kararlı sürüm olduğunu nereden biliyorsunuz ? Arkadaşlar Windows 8 kararlı sürüm çıkmadı.Ekim ayında çıkacak.Nette dolaşan kararlı sürüm olduğu söylenen sürüm hem güvenli değil, hemde kararlı sürüm değil.. bana göre...
-
CyberAngel bunu yazdı
İnrternetten indirdiğiniz sürümün kararlı sürüm olduğunu nereden biliyorsunuz ? Arkadaşlar Windows 8 kararlı sürüm çıkmadı.Ekim ayında çıkacak.Nette dolaşan kararlı sürüm olduğu söylenen sürüm hem güvenli değil, hemde kararlı sürüm değil.. bana göre...
rtm çıktı, msdnde geliştiricilere yayınlandı.
-
MSDN ve Microsoft Partner üyelerine verildi Windows 8 son kullanıcı için ise Ekim'de çıkıcak yaklaşık 199,00$ olduğu söyleniyor eğerki win7 lisansınız var ise 39,00$'dan yükseltme yapabiliyorsunuz win8'e Metro UI sevmeyen arkadaşlara söleyim öle yada böyle sevmek zorunda kalıcaksınız zaten microsoft artık bu arayüzü kullanıcak şuan microsoft'a bağlı tüm servisler bu düzende hazırlandı zaten
birde şöyle birşey var microsoft artık Metro UI değilde Win8 UI olarak adlandırıyor bu arayüzü bunu çok anlamsız buldum sanıyorumki kimse Win8 UI demez :) ben demiyorum şahsen
sezeruludag tarafından 24/Ağu/12 23:42 tarihinde düzenlenmiştir -
nessaj bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
rtm çıktı, msdnde geliştiricilere yayınlandı.
Yayın öncesi sürüm olmasın hocam ? Bi link versende baksam bu aralar takip edemiyorum..
-
Başka bi sitenin linkini veriyorum ama burada bulabilirsiniz tam sürümü çıkalı 1 hafta oluyor yani msdn e düşeli
-
Buradaki işlemleri yapmayı dene bir de :)
http://www.tnctr.com/topic/207041-windows8-etkinlethtirme-skype-ile-lisans-yedek/
-
-
malesef MSDN ve Microsoft Partner için gelen Win8'lerde türkçe yok oradan indiriceklerin haberi olsun :)
-
bence biraz daha beklemeliydin kardeş biraz otursun kararlı sürüm çıksın öyle