Windows 8 Tablet Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Merhaba..

Uzaktaki sistemlerime bağlanmak ve küçük çaplı işlerimi halletmek için windows 8 tablet almak istiyorum.. Önerileriniz varmıdır?

Bilgilendirirseniz sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Çok seri takipteyim, ben de istiyorum böyle bir şey.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o kadar tablet uzmanı var ama hiç biri konuda yok ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Uzaktaki sistemlere bağlanmak için Windows 8 li tablet şart değil, hepsiyle yapılıyor, şahsen ben iPad Air kullanarak remote yapıyorum, Amerikadayken bile Türkiyeye vpn yapıp Microsoft'ın remote desktop appiyle iş yerimdeymişçesine işlerimi yapabiliyorum.

Androidde de denedim bu kadar stabil değildi beğenmedim.

Özellikle Windows 8 li tablet istiyorsan Surface Pro 3 çok güzel ve kullanışlı bir alet.

trampfd tarafından 10/Eki/14 19:43 tarihinde düzenlenmiştir

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam küçük çaplıdan kasıt nedir? 

Güncel bi android bazı durumlarda daha işe yarayabilir. 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Lenovo Yoga 3 Pro ve ya

Surface`lere baka bilir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam teamviever ile halledeceksen  bence ipad mini al yok pahalı dersen  ucuzundan bir samsungda yeterli .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

ne iş yapacağına bağlı tabi. teamviewer birçok cihazda çalışıyor. Windows için surface pro güzel, ama pahalı cihaz.

Lenovo yoga serisi güzel. Geri kalanlar zaten ram olarak falan çok düşük diye biliyorum, heralde aldığına pişman ederler :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

lenova yoga table 2 pro al hocam yeni lanse etti. win 8.1 işletim sistemi ile 15 saat batarya ömrü var. 399$ fiyat etiketi US'de. Türkiye'ye gelir mi gelirse ne kadar olur onu hiç bilmiyorum ama.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

telefonda ve tablette windows pişmanlıktır

team ile android telefonumdan pc mi yönetip işteyken torrent ekliyorum gelince izliyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Cevaplarınız için teşekkürler.. Arkadaşlar teamviever - logmein  tarzı android - ios v.b destekleyen programlardan çok windows tabanlı olması gerekiyor benim için.. Surface pro 3 kesinlikle ileride almayı düşündüğüm bir alet.. Ama şu an için çok pahalı malesef.. Amerika'ya yolum düşerse yada bir eş dost olursa çözücem ama daha ekonomik atom işlemcisi haricinde i5 işlemcisi olan birşeyler düşünmüştüm açıkcası.. Önerdiğiniz tabletleride araştırıcam saolun.. ;)

Toplam Hit: 1989 Toplam Mesaj: 13