Windows 8 Tablet Önerisi
-
Arkadaşlar Merhaba..
Uzaktaki sistemlerime bağlanmak ve küçük çaplı işlerimi halletmek için windows 8 tablet almak istiyorum.. Önerileriniz varmıdır?
Bilgilendirirseniz sevinirim... -
Çok seri takipteyim, ben de istiyorum böyle bir şey.
-
o kadar tablet uzmanı var ama hiç biri konuda yok ?
-
Uzaktaki sistemlere bağlanmak için Windows 8 li tablet şart değil, hepsiyle yapılıyor, şahsen ben iPad Air kullanarak remote yapıyorum, Amerikadayken bile Türkiyeye vpn yapıp Microsoft'ın remote desktop appiyle iş yerimdeymişçesine işlerimi yapabiliyorum.
Androidde de denedim bu kadar stabil değildi beğenmedim.
Özellikle Windows 8 li tablet istiyorsan Surface Pro 3 çok güzel ve kullanışlı bir alet.
trampfd tarafından 10/Eki/14 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam küçük çaplıdan kasıt nedir?
Güncel bi android bazı durumlarda daha işe yarayabilir.
-
Lenovo Yoga 3 Pro ve ya
Surface`lere baka bilir
-
hocam teamviever ile halledeceksen bence ipad mini al yok pahalı dersen ucuzundan bir samsungda yeterli .
-
ne iş yapacağına bağlı tabi. teamviewer birçok cihazda çalışıyor. Windows için surface pro güzel, ama pahalı cihaz.
Lenovo yoga serisi güzel. Geri kalanlar zaten ram olarak falan çok düşük diye biliyorum, heralde aldığına pişman ederler :)
-
lenova yoga table 2 pro al hocam yeni lanse etti. win 8.1 işletim sistemi ile 15 saat batarya ömrü var. 399$ fiyat etiketi US'de. Türkiye'ye gelir mi gelirse ne kadar olur onu hiç bilmiyorum ama.
-
telefonda ve tablette windows pişmanlıktır
team ile android telefonumdan pc mi yönetip işteyken torrent ekliyorum gelince izliyorum.
-
Cevaplarınız için teşekkürler.. Arkadaşlar teamviever - logmein tarzı android - ios v.b destekleyen programlardan çok windows tabanlı olması gerekiyor benim için.. Surface pro 3 kesinlikle ileride almayı düşündüğüm bir alet.. Ama şu an için çok pahalı malesef.. Amerika'ya yolum düşerse yada bir eş dost olursa çözücem ama daha ekonomik atom işlemcisi haricinde i5 işlemcisi olan birşeyler düşünmüştüm açıkcası.. Önerdiğiniz tabletleride araştırıcam saolun.. ;)