Windows 8 Yüklemecesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

hocam arkadaşa yeni laptop aldık win8 yüklü geldi 1 haftayı geçti hala alışamadım 

başlat menusunun olmaması gerçekten çok sıkıntı bence

alışma meselesi tabi

ama bence win7 ye devam

Ha Ha!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

laptop u yükselttim çok pis pişmanım ekran kartım stabil çalışmıyor vegas ta render alırken ekran kartı göçüyor sonra kurtarıldı diyor ama render bittikten sonra izlediğimde videoyu görüntüler bir birine girmiş donuk donuuk bozuk plak gibi atlayıp takılıyor amk win8 gibi ! 

PsychoDawn tarafından 08/Ara/12 22:11 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

windows 8 candır kullanmasını bilmeyen için herşey zordur insanlarlar yıllarca xp den vazgeçemedi sonra windows 7 ye geçti  şimdi yine aynı muhabbet windows 8 kötü  denemeden kullanmadan test etmeden konuşan insan toplulugu dolu etrafımız...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

yükledim de nasıl active edeceğiz bunu?

win8

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bence Windows 8 için daha çok erken. Yükseltme yapanlar çoğunlukla dizüstü bilgisayarındaki bazı parçaların tanınmaması sorunları ile karşılaştılar. Daha parçalar için adam gibi driver yazılmış değil. Bence bir süre daha beklenmeli.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Yükle hocam 2 senelik laptopuma yükledim inanilmaz rahatladım süper hızlı açılıyor alet oyunlarda performans arttı örnekler bf3 mw3 hitman nfs most wanted kisacası piyasadaki 2-3 senelik oyunlarda test ettim performans artışı var ve bütün driverları kendi tanıdı sadece ati nin kendi ekran kartı programını yükledim.

Şu var ilk başlarda bocaladım 1-2 saat sonra alıştım şimdi inanılmaz mutluyum iyi ki win8 e geçmişim diyorum.

Merak ediyorum herkes sövmüş durmuş aldıkları hatayı yazmış ama hiç birini ben yaşamadım şaşkınım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Magaza uygulamalari cok az hala. Kullanisi basit yalniz zorlugu yok, zaten sadelestirmisler herseyi. Ama ben begenmedim, Koca koca butonlar ne bileyim...

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kimse bok atmasın sistem çok iyi. uzun süre kullandım crackli olduğunun da sanırım etkisi oldu stabil değildi.

bi de özellikle ekran kartında ve webcam driverda sorunlar yaşadım. ggeçtim linuxe şimdilik iyi :)

w8 tam kararlı olunca on numero olacak o ayrı, ama gerçekten kullanmak istiyorsa hocam parana kıy al. hiç lisans parası vermedim ama para verecek olursam w8e para verilir.

başlata bu kadar da kafayı takmayın yahu çok istiyosanız başlat menüsü getirilebiliyo.

ayrıca başlata 10 basacak metro var amk daha ne istiyonuz :D

crack için hocam : .......

edit: müritler yandex silmiş dosyayı aktivasyonu görünce.

buyrun yeni dosya http://yadi.sk/d/R_S3-NVi1h1mK

burdan indirip yeniden adlandır diyin. dosya isminin sonuna .rar yazın yardırın (:

joe_black tarafından 08/Oca/13 02:24 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

kimse bok atmasın sistem çok iyi. uzun süre kullandım crackli olduğunun da sanırım etkisi oldu stabil değildi.

bi de özellikle ekran kartında ve webcam driverda sorunlar yaşadım. ggeçtim linuxe şimdilik iyi :)

w8 tam kararlı olunca on numero olacak o ayrı, ama gerçekten kullanmak istiyorsa hocam parana kıy al. hiç lisans parası vermedim ama para verecek olursam w8e para verilir.

başlata bu kadar da kafayı takmayın yahu çok istiyosanız başlat menüsü getirilebiliyo.

ayrıca başlata 10 basacak metro var amk daha ne istiyonuz :D

crack için hocam : http://yadi.sk/d/w1P7Z3U_0rK-H

Eyvallah hocam sağolasın.

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Geçenlerde şöyle bir yazı yazdım, güzel yorumlar gelmeye başladı bak istersen;

http://www.windows8li.com/2012/12/windows-8-hakknda-yorumunuz-nedir.html

Windows 8 kesinlikle çok iyi bir işletim sistemidir.Ama bazıları sadece bir düğme yüzünden sistemi kötülüyorlar.Ki o düşmeyi getiren 50 tane 3. parti yazılım var.. Mağaza uygulamaları günden güne artıyor.Geniş bir mağaza yelpazesine sahip olunca daha çok tercih edilen bir sistem olacağını düşünüyorum.

Abicim düğmeden değil. Adamlar muhtemelen tabletler falan derken kernelde baya dğeişiklikler yaptı. Zaten kernel'i geçtim ; başlı başına böyle bir GUI olması bile dert. En taş UI'lerden biri olan gnome bile yeni sürümde 3-4 haftada zor topluyor (ki gerçekten stabil yani kararlıdır).

Öte yandan iOs, MacOs, Linux dağıtımları, android bile yeni sürümlerinde (köklü değişim yapılmayan) 2-3 ay gibi uzun bir sürede ancak doğrultuyorlar sistemi.

Windows arayüz ve kernel olarak köklü değişime gitti. Arayüz alışkanlığını geçtim, kararlılık konusu için 6 ay uzak durulmalı

Ati sürücüsü dışında bir kararsızlık duymadım ben.Ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor.Ben Windows 7'nin ilk çıktığı zamanlarıda hatırlarım.Xp öyle bir şeydi ki Windows 7 içinde olur olmadık şeyler söylenmiştim.Ama şimdi xp tarih oldu Windows 7 forever diyorlar. :) Herneyse her görüşe saygılıyım.Beğenen olur, beğenmeyen olur.Denemeden yorumlanmasında gerisi önemli değil... 

Toplam Hit: 4619 Toplam Mesaj: 32