Windows 8.1 De Caps Lock Bildirimini Nasıl Kapatabilirim?
-
Acer marka laptop aldım windows 8.1 yüklü her capslock a yada numlock a basınca ekranda hayvan gibi simge çıkıo efsane sinir bozucu nerden kapatırım bilen var mıdır acaba?
-
Hepsini aynı anda kapatmak istersen, bunlari yönettiğin kontrol panelini baslangictan kandırabilirsin msconfig ile. Fonksiyon tuşları çalışır yine.
-
anlamadım hocam windows 8.1 i yeni kullanıyorum ayrıntılı söylermısın
-
Hannibal_King bunu yazdı
anlamadım hocam windows 8.1 i yeni kullanıyorum ayrıntılı söylermısın
ctrl+shift+esc > başlangıç>LaunchManager gibi bir şey olması lazımdı, seç onu devre dışı bırak de, Ayrıntılar sekemsine geç, exe'sini bulabiliyorsan (LManager.exe olmalı) görevi sonlandır olmadı reset at.
mugen tarafından 18/Ağu/15 04:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam başlangıç kısmında dropbox, chrome ,nvidia ,realtek ,spotifywebhelper ve bluetooth var bluetooth tray application ve run32dll olarak gecıo launcher gbi bısey yok.Ayrıntılar kısmınada baktım ordada launcher gibi bişey göremedım.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Hocam başlangıç kısmında dropbox, chrome ,nvidia ,realtek ,spotifywebhelper ve bluetooth var bluetooth tray application ve run32dll olarak gecıo launcher gbi bısey yok.Ayrıntılar kısmınada baktım ordada launcher gibi bişey göremedım.
Laptopun modeli nedir?
-
hocam windowsun değil de acerin yüklediği launch manager arayüz yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir. başlatın ordaki pencereya basıp metro arayüze girip bi bakabilir misin, acer control center vs gibi acer arayüz ayarlarının yapılabileceği bi yer varsa orayı biraz kurcalayın isterseniz. belki bi şeyler olabilir :)
-
cann bunu yazdı
hocam windowsun değil de acerin yüklediği launch manager arayüz yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir. başlatın ordaki pencereya basıp metro arayüze girip bi bakabilir misin, acer control center vs gibi acer arayüz ayarlarının yapılabileceği bi yer varsa orayı biraz kurcalayın isterseniz. belki bi şeyler olabilir :)
Bu daha insalcıl ve uysal bir yaklaşım, varsa bir ayarı ordan kapatılması lazım, ben direk devre dışı bırakılmasını ya da silinmesini önerecektim, ama dediğim gibi laptopun modelini söylerseniz driverlar yanında ekstra kurulan programları bir inceleyerek ayarın nerde olduğunu söyleyebiliriz.
-
Model E5-571G-52S1 Baslangıcta 1-2 gereksiz acer programını sildim.Bakalım umarım lazım olcak bıseyı sılmemişimdir.
-
hocam istersen kendin tekrar format at üreticilerin yükledikleri yazılımlardan tamamen kurtul sürücüleri hazırla format atmadan önce
-
visual studio falan kurdum hocam formata zaman yok hocam bi yandan kod yazıyorum ama caps lock olayı sinir etti.