Windows 8.1 Güncellemek Mantıklı Mı ?
-
Merhabalar
Aklıma takılıyor windows 8.1 kurulu güncellemek mantıklımı sistem daha hızlı olurmu yoksa hantallaşır mı yada yeni özellikler var mı ?
-
Warez versiyonuna nasıl güncelleme kurucam ben la :D Daft indirdik o kadar bi el atıver bari :D
-
ben tüm güncelleştirmeleri kuruyorum. ilk halinden daha stabil sanki bir şişme yok şimdilik
-
Kesinlikle güncel tut,
-
TheKorsans bunu yazdı
Warez versiyonuna nasıl güncelleme kurucam ben la :D Daft indirdik o kadar bi el atıver bari :D
aynen benimde warez güncellemiyo :) edit serialı kaldırıp guncellenebilinir
Mx0TBT tarafından 27/May/14 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
KmsActivation ile aktiv edip sorunsuz bir şekilde güncelleme alabiliyormuşuz deneyelim bakalım
-
Windows 7 veya windows 8 iyi ancak windows 8.1'i beğenmedim, stabilizasyon sorunları çok fazla yaşanıyor.
-
anarsistherif bunu yazdı
Windows 7 veya windows 8 iyi ancak windows 8.1'i beğenmedim, stabilizasyon sorunları çok fazla yaşanıyor.
8.1 8 den daha stabil :D + bi sürü yeni özellik geldi..
ben full update tutuyorum biraz daha hızlı çok az...ve bi kaç yeni özellik getirdiler daha kullanışlı.şişmede yapmadı.güncelle hocam daha güvenilir pc olur
-
orjinal 8.1 kullanıyorum devamlı güncelliyorum güncellemek tabiki gerekli özellikle 8 den 8.1 e geçmek en önemlisi bir çok değişiklik var daha iyi olduğunu düşünüyorum .
-
8.1 kullanıyorum hiçbir problem yok.Sadece aktivasyon problemi vardı başta onuda aştım.
-
windows 8.1 ' yüklü bi pc getirdi komşunun çocuğu, daha açıp bakmadım. sağ üst köşede güç düğmesi çıkıyormuş eskiden, ne yaptıysa onu kaldırmış, geri getirebilir misin diyor. bilen var mı nasıl yapılcağını ?
Edit : hiç win 8 kullamadım da hayatımda :(
mfatihbodur tarafından 28/May/14 02:09 tarihinde düzenlenmiştir