Windows 8.1 Sorularım Ve Sorunlarım
-
Selam genjler 2-3 maruzatım olucak size
1-Sorularım:
Arkadaşlar bu hani mesela twitter uygulamasını sola alıyoruz sağ tarafta masaüstünü koyuyoruz ya , aynen bunun gibi yan tarafa browser koyamıyormuyuz ? ben koyamadım .
2-Sorunlarım:
Windows 8.1 e geçtikten sonra sanki internet performansında bir düşme oldu sayfalar geç geliyor vs.vs.Belli bir ayarı var mı ? Aygıt yöneticisinden ayarlamaları yaptım
-Birde windows 8.1 ile Flash player çok kasmaya başladı bunun nedeni nedir? -
Windows 8.1 e geçtikten sonra sanki internet performansında bir düşme oldu sayfalar geç geliyor vs.vs.Belli bir ayarı var mı ? Aygıt yöneticisinden ayarlamaları yaptım
bu olay win 8 ile alakalı değildir. Önceki sistemde kullandığın dns ayarını yaz sanırım ondan dolayı hızda sıkıntı yaşamışsındır. Bende bir iki haftadır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız windows :D classic startıda sildim gitti aq raconuna göre kullanıyorum :D
-
Bandito bunu yazdı
bu olay win 8 ile alakalı değildir. Önceki sistemde kullandığın dns ayarını yaz sanırım ondan dolayı hızda sıkıntı yaşamışsındır. Bende bir iki haftadır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız windows :D classic startıda sildim gitti aq raconuna göre kullanıyorum :D
DNS lere ellemedim bile hocam :) Ki Win7 de ve Ubuntudada Dns kullanmıyordum
-
Güzel bir şey sormuşsun.Uygulamalar dışında programları tutup sağa sola yaslayamazsın.Ama örneğin uygulamayı sağa yasladıktan sonra tarayıcıyı açarsan, tarayıcıyı sola yaslayarak açmış olursun.
-
chrome de sağ usteki ayarlar sekmesine tıkla orda win 8 modu var onla başlat
-
Ekerci bunu yazdı
chrome de sağ usteki ayarlar sekmesine tıkla orda win 8 modu var onla başlat
Teşekkürler hocam oldu gayet de güzel oldu :)

-
bende saatin ordaki wireless iconuna tıklıyorum bağlı olduğum wirelesse sağ tıkladığımda hiç bişey çıkmıyor. Ağı unut, özellikler gibi şeylerin çıkması lazımdı nerede onlar yada neden böyle yaw
-
cemnet bunu yazdı
bende saatin ordaki wireless iconuna tıklıyorum bağlı olduğum wirelesse sağ tıkladığımda hiç bişey çıkmıyor. Ağı unut, özellikler gibi şeylerin çıkması lazımdı nerede onlar yada neden böyle yaw
+1 Bende de aynı durum var hocam çıkmıyor hiç :)
-
JuMaN bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Windows 8.1 kullanıyorsanız;
http://www.windows8li.com/2014/04/windows-81-kablosuz-ag-baglantlarn.html
-
CyberAngel bunu yazdıJuMaN bunu yazdıcemnet bunu yazdı
hocam verdim rap'ini tıkladım reklamlarına. Bu arada sitenin reklam yerleşimi güzel değil görsel içerikli reklam koysana adsense'den
-
cemnet bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıJuMaN bunu yazdıcemnet bunu yazdı
hocam verdim rap'ini tıkladım reklamlarına. Bu arada sitenin reklam yerleşimi güzel değil görsel içerikli reklam koysana adsense'den
Teşekkürler hocam.İşinize yaramasına sevindim.