Windows 8.1 Sorularım Ve Sorunlarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Selam genjler 2-3 maruzatım olucak size

1-Sorularım:
    Arkadaşlar bu hani mesela twitter uygulamasını sola alıyoruz sağ tarafta masaüstünü koyuyoruz ya , aynen bunun gibi yan tarafa browser koyamıyormuyuz ? ben koyamadım .

2-Sorunlarım:

Windows 8.1 e geçtikten sonra  sanki internet performansında bir düşme oldu sayfalar geç geliyor vs.vs.Belli bir ayarı var mı ? Aygıt yöneticisinden ayarlamaları yaptım

-Birde windows 8.1 ile Flash player çok kasmaya başladı bunun nedeni nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Windows 8.1 e geçtikten sonra  sanki internet performansında bir düşme oldu sayfalar geç geliyor vs.vs.Belli bir ayarı var mı ? Aygıt yöneticisinden ayarlamaları yaptım

bu olay win 8 ile alakalı değildir. Önceki sistemde kullandığın dns ayarını yaz sanırım ondan dolayı hızda sıkıntı yaşamışsındır. Bende bir iki haftadır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız windows :D classic startıda sildim gitti aq raconuna göre kullanıyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Bandito bunu yazdı

bu olay win 8 ile alakalı değildir. Önceki sistemde kullandığın dns ayarını yaz sanırım ondan dolayı hızda sıkıntı yaşamışsındır. Bende bir iki haftadır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız windows :D classic startıda sildim gitti aq raconuna göre kullanıyorum :D

DNS lere ellemedim bile hocam :) Ki Win7 de ve Ubuntudada Dns kullanmıyordum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel bir şey sormuşsun.Uygulamalar dışında programları tutup sağa sola yaslayamazsın.Ama örneğin uygulamayı sağa yasladıktan sonra tarayıcıyı açarsan, tarayıcıyı sola yaslayarak açmış olursun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

chrome de sağ usteki ayarlar sekmesine tıkla orda win 8 modu var onla başlat

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Ekerci bunu yazdı

chrome de sağ usteki ayarlar sekmesine tıkla orda win 8 modu var onla başlat

Teşekkürler hocam oldu gayet de güzel oldu :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

bende saatin ordaki wireless iconuna tıklıyorum bağlı olduğum wirelesse sağ tıkladığımda hiç bişey çıkmıyor. Ağı unut, özellikler gibi şeylerin çıkması lazımdı nerede onlar yada neden böyle yaw

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

bende saatin ordaki wireless iconuna tıklıyorum bağlı olduğum wirelesse sağ tıkladığımda hiç bişey çıkmıyor. Ağı unut, özellikler gibi şeylerin çıkması lazımdı nerede onlar yada neden böyle yaw

+1 Bende de aynı durum var hocam çıkmıyor hiç :)

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

Windows 8.1 kullanıyorsanız; 

http://www.windows8li.com/2014/04/windows-81-kablosuz-ag-baglantlarn.html 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

hocam verdim rap'ini tıkladım reklamlarına. Bu arada sitenin reklam yerleşimi güzel değil görsel içerikli reklam koysana adsense'den

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

hocam verdim rap'ini tıkladım reklamlarına. Bu arada sitenin reklam yerleşimi güzel değil görsel içerikli reklam koysana adsense'den

Teşekkürler hocam.İşinize yaramasına sevindim.

Toplam Hit: 1985 Toplam Mesaj: 15