Windows 98De İe Dil Paketi Sorunu
-
tam öss kitaplarımı bodruma tıkmaya inmiştim ki, gözüme eski emektar bilgsayarım çarptı. acıdım,bana o kadar hizmet vermiş bir pc yi orda yalnız bırakmaya içim elvermedi :| ben de getirip odama kurdum, win 98 yüklü, nostalji yapıyorum iyi güzel fakat google a falan girerken dil paketi yüke bişeyler sayıklıyor, kafam da biraz iyi o yüzden pek çözemedim bu işi :) yükle diyorum sorun çıkarıyor, yükleme deyince google yerine beyaz bi sayfa çkıyor. ama beyaz sayfa geldikten sonra başka siteye girip geri deyince google açılıyor. windows updateleri bişiler yap diyo uyarıda ama o da yapılmıyor. peki şimdi siz bana ne önerirsiniz? :) başka tarayıcı falan var mı acep 98 e uyumlu :| görüşlerinizi bekliyorum..
-
Demode oldu o artık, Sanırım Görüş beyanatı verecek pek kişi olamayacak gibime geliyor, Çünkü Seninde dediğin Gibi Nostaljide kaldı o. Kullanan olmadığından Doyurucu bir Cevap alamayacaksın Kanaatimce.
-
bana da öyle geliyor gibi (:
peki o çağlarda kullanılmış başka tarayıcılar var mı kullanabileceğim?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bana da öyle geliyor gibi (:
peki o çağlarda kullanılmış başka tarayıcılar var mı kullanabileceğim?
----------------------------- -
tarayıcı olarak
ya firefox u kurucan
yada opera
sorun düzelecektir :)
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------tarayıcı olarak
ya firefox u kurucan
yada opera
---------------------------Valla Hocam kafama yatar. :/
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------tarayıcı olarak
ya firefox u kurucan
yada opera
---------------------------Valla Hocam kafama yatar. :/
-----------------------------ben tecrübeliyim
denenmiştir onaylanmıştır :)
-
aynen bende şu anda windows 98 de firefox'tan yazıyorum. hiçbir sorun yok. ne dil paketi nede başka bişey.
-
kold bence ufak boyutlu linux dagıtımlarını kullanmalısın...
bknz:fluxbuntu,slax vs
-
Bende 3 işletim sistemı var. XP Pardus Ve 98. 98 bende de aynı hataları verdı. int. explorer guncele cıktı galıba İenın 6. sürümünü indirmişti. Ondan sonra düzeldı. Birazdan açıp bakarım. Sen kendın ındır. updateyı bekleme. Zaten mıcrosoft wın98 için güncellemeleri bu hazıranda durduracaktı belkıde bıtmiştir süresi
Edit. Belki 2007 hazırandır :)
-
ben full w98 ciyim, arada bi xp ye geçiyorum, 98 de opera kullan hiç bi sorunla karşılaşmazsın, ben şuan 9.10 kullanıyorum.