folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Acilirken,Geri Başa Dönüyor..Sorun Nedir?

Windows Acilirken,Geri Başa Dönüyor..Sorun Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Dün akşam pc kapatiyordum..Güncelleme yapilirken,acil cikmam gerektigi icin pirizden kapattim elektrigini..Sabah geldim,aciliyor ama guvenlik mod vs hicbiri ile girilmiyor,yeniden basliyor..

Ram i cikarip taktim..Pili cikarip taktim..Sorun nedir acaba?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Büyük ihtimal mavi ekran verdiğinden restart atıyordur, eğer güvenli kiptede acılmıyorsa, mecbur bas formatı...

Dün akşam bi sorun olmadığına göre donanımsal bişi yoktur büyük ihtimal...

Cok nadirde olsa, özellikle setup yada windows güncelleme gibi işlemler sürerken makinanın resetlenmesi windowsun çökmesi ile sonuclanabilir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek
    arkadasım power supply ın bozulmus ne istedin cnm bilgisayardanda fisini cektin al simdi masrafa gir(kap bilgisayarı bi bilgisayarcıya git guc kaynagı eklektrik duzeyini olctur eger guc kaynagında bisi yoksa anakartı yakmıssındır arkadasım )

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Mecburen format yani:( Off of..Acele edince bok var sanki,insan gibi kapat git bilgisayarini...

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Power ne alaka ya?Anakart ne alaka a.k.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Büyük ihtimal mavi ekran verdiğinden restart atıyordur, eğer güvenli kiptede acılmıyorsa, mecbur bas formatı...

Dün akşam bi sorun olmadığına göre donanımsal bişi yoktur büyük ihtimal...

Cok nadirde olsa, özellikle setup yada windows güncelleme gibi işlemler sürerken makinanın resetlenmesi windowsun çökmesi ile sonuclanabilir...

eger windows cokmus olsaydı hard -disk taradıktan sorna windows ekranı cıkmazdı onun yerine su su oge bulunamadı veya onyukleme basarısız gibi yazılar cıkardı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:
    Power ne alaka ya?Anakart ne alaka a.k.

acıkladım bak istersen daha once basıma geldi de ondan biliorum cok alaka yani

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:
    arkadasım power supply ın bozulmus ne istedin cnm bilgisayardanda fisini cektin al simdi masrafa gir(kap bilgisayarı bi bilgisayarcıya git guc kaynagı eklektrik duzeyini olctur eger guc kaynagında bisi yoksa anakartı yakmıssındır arkadasım )

doğru söylüyosun aynı sorun bi sene kadar önce bana da olmuştu

garantisi var diye aç gibi servise götürdüm canım cıktı otobüste ama

sadece power kablosu yerine oturmamış

adam taktı oldu 

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Anakart değil anakart olsa hiç açılmaz,habire optik sürücüleri okumaya çalışır (gerçi problemin olduğu bölgeye göre hata değişir), herhangi bir linux live cd si yokmu elinde? onunla açmayı dene gene olmadı kesin donanımsaldır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

yahu sacma sapan konuşma allahını seversen, direk anakartı bozdun, bu işlemin bi sırası vardır, Windows Nt tabanlı bütün işletim sistemleride mavi ekran verdikten sonra restart  atma özelliği vardır, hızlı makinalarda mavi ekranı göremeden restart atar makina, öle kafadan anakart bozuldu denildiği nerde görülmüş...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    Hajı ben olsam format atardım

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 3432 Toplam Mesaj: 14