Windows Acilirken,Geri Başa Dönüyor..Sorun Nedir?
-
Dün akşam pc kapatiyordum..Güncelleme yapilirken,acil cikmam gerektigi icin pirizden kapattim elektrigini..Sabah geldim,aciliyor ama guvenlik mod vs hicbiri ile girilmiyor,yeniden basliyor..
Ram i cikarip taktim..Pili cikarip taktim..Sorun nedir acaba?
-
Büyük ihtimal mavi ekran verdiğinden restart atıyordur, eğer güvenli kiptede acılmıyorsa, mecbur bas formatı...
Dün akşam bi sorun olmadığına göre donanımsal bişi yoktur büyük ihtimal...
Cok nadirde olsa, özellikle setup yada windows güncelleme gibi işlemler sürerken makinanın resetlenmesi windowsun çökmesi ile sonuclanabilir...
-
arkadasım power supply ın bozulmus ne istedin cnm bilgisayardanda fisini cektin al simdi masrafa gir(kap bilgisayarı bi bilgisayarcıya git guc kaynagı eklektrik duzeyini olctur eger guc kaynagında bisi yoksa anakartı yakmıssındır arkadasım )
-
Mecburen format yani:( Off of..Acele edince bok var sanki,insan gibi kapat git bilgisayarini...
-
Power ne alaka ya?Anakart ne alaka a.k.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Büyük ihtimal mavi ekran verdiğinden restart atıyordur, eğer güvenli kiptede acılmıyorsa, mecbur bas formatı...
Dün akşam bi sorun olmadığına göre donanımsal bişi yoktur büyük ihtimal...
Cok nadirde olsa, özellikle setup yada windows güncelleme gibi işlemler sürerken makinanın resetlenmesi windowsun çökmesi ile sonuclanabilir...
-----------------------------
eger windows cokmus olsaydı hard -disk taradıktan sorna windows ekranı cıkmazdı onun yerine su su oge bulunamadı veya onyukleme basarısız gibi yazılar cıkardı -
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Power ne alaka ya?Anakart ne alaka a.k.
-----------------------------acıkladım bak istersen daha once basıma geldi de ondan biliorum cok alaka yani
-
YesMilord bunu yazdı:
arkadasım power supply ın bozulmus ne istedin cnm bilgisayardanda fisini cektin al simdi masrafa gir(kap bilgisayarı bi bilgisayarcıya git guc kaynagı eklektrik duzeyini olctur eger guc kaynagında bisi yoksa anakartı yakmıssındır arkadasım )
-----------------------------doğru söylüyosun aynı sorun bi sene kadar önce bana da olmuştu
garantisi var diye aç gibi servise götürdüm canım cıktı otobüste ama
sadece power kablosu yerine oturmamış
adam taktı oldu
-
Anakart değil anakart olsa hiç açılmaz,habire optik sürücüleri okumaya çalışır (gerçi problemin olduğu bölgeye göre hata değişir), herhangi bir linux live cd si yokmu elinde? onunla açmayı dene gene olmadı kesin donanımsaldır
-
yahu sacma sapan konuşma allahını seversen, direk anakartı bozdun, bu işlemin bi sırası vardır, Windows Nt tabanlı bütün işletim sistemleride mavi ekran verdikten sonra restart atma özelliği vardır, hızlı makinalarda mavi ekranı göremeden restart atar makina, öle kafadan anakart bozuldu denildiği nerde görülmüş...
-
Hajı ben olsam format atardım