Windows İçin Dsploit Veya Faceniff Benzeri Programlar Var Mı
-
Başlık yeterince açık zannedersem. Android telefonlarda kullanılabilen dsploit ya da faceniff benzeri programların yapabildiklerini bilgisayarlardan da yapabiliyor muyuz , yapabiliyorsak bunları yapan programlar hangileri ?
Yapamıyorsak eğer sorum şu ki : Ufacık telefonun yaptığını neden bir bilgisayar yapamıyor ?
-
TAKIP ...
Artı hocam dsploit ya da faceniff kullanabılıyormusun androıdde detaylı?
Bende ıkısı de yuklu hatta Network Spoofer da var ama arat tarat bır sonuc alamıyorum sadsece WifiKill ile baglı olan 3 - 5 pc yi kesebılıyorum :D -
JiggSaw bunu yazdı
TAKIP ...
Bende ıkısı de yuklu hatta Network Spoofer da var ama arat tarat bır sonuc alamıyorum sadsece WifiKill ile baglı olan 3 - 5 pc yi kesebılıyorum :Dwifikill büyük nimet gerçekten. :D dsploit'de sıkıntı var hocam wifi a bağlı olanları görebiliyorum internetlerini kesebiliyorum ancak sayfalarını açmak üzere gösterilen cihazların üzerine tıkladığımda kontrol ekranı açılıyor birkaç saniyeliğine ancak tekrar bir önceki sayfaya atıyor. busybox yükleyince düzeliyor falan gibisinden bir şeyler okuduysam da sonuç alamadım. Replika s4 kullanmama bağlamıştım durumu ancak bilemiyorum. Faceniff ise tam bir facia kesinlikle çalıştıramadım. Ancak droidsheep mükemmele yakın çalışıyor diyebilirim. Facenifften çok daha kullanışlı ayrıca.
-
exchanger bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
TAKIP ...
Bende ıkısı de yuklu hatta Network Spoofer da var ama arat tarat bır sonuc alamıyorum sadsece WifiKill ile baglı olan 3 - 5 pc yi kesebılıyorum :Dwifikill büyük nimet gerçekten. :D dsploit'de sıkıntı var hocam wifi a bağlı olanları görebiliyorum internetlerini kesebiliyorum ancak sayfalarını açmak üzere gösterilen cihazların üzerine tıkladığımda kontrol ekranı açılıyor birkaç saniyeliğine ancak tekrar bir önceki sayfaya atıyor. busybox yükleyince düzeliyor falan gibisinden bir şeyler okuduysam da sonuç alamadım. Replika s4 kullanmama bağlamıştım durumu ancak bilemiyorum. Faceniff ise tam bir facia kesinlikle çalıştıramadım. Ancak droidsheep mükemmele yakın çalışıyor diyebilirim. Facenifften çok daha kullanışlı ayrıca.
droidsheep ne yapar? :)
Bi arastırayım :) -
JiggSaw bunu yazdıexchanger bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
TAKIP ...
droidsheep ne yapar? :)
Bi arastırayım :)wifi üzerindeki bağlı cihazların internet hareketlerini kısmen de olsa görüntüleyip kişisel sayfalarına girebilmeni sağlıyor. :)
-
Takipp
-
Windows değilde Linuxta oluyor o dediğin.
-
yaparsın niye yapamayasın
session hijacking olayıdır bunu da trafik analizi yapan ettercapdır
örnek https://www.youtube.com/watch?v=nDdem7l5KZw
youtubedan buna benzer videoları izlersin
windowsda wireshark aracını deneyebilirsin filterden http cookie olarak aratıcan bu önce kablosuz ağ paketlerini yakalıyacak sonrasını bu videodan izleyebilirsin.
-
Mustafa bunu yazdı
Windows değilde Linuxta oluyor o dediğin.
Bir dönem linux kullandım ancak bilgisayarım cayır cayır yanıyordu. Windows'ta 90 dakika giden şarj 20 dakikada bitiyordu , windows'a geçmek zorunda kaldım. Bu sorunları aşmamın bir yolu varsa dönmeyi çok istiyorum linux'a.
-
koray bunu yazdı
yaparsın niye yapamayasın
session hijacking olayıdır bunu da trafik analizi yapan ettercapdır
örnek https://www.youtube.com/watch?v=nDdem7l5KZw
youtubedan buna benzer videoları izlersin
windowsda wireshark aracını deneyebilirsin filterden http cookie olarak aratıcan bu önce kablosuz ağ paketlerini yakalıyacak sonrasını bu videodan izleyebilirsin.
sağolasın , izleyip deneyelim bakalım.
-
session hijacking
arp poisoning
aradığım araştırma kelimeleri bunlar hocam. Ayrıca windows ortamında firesheep firefox eklentisini de kullanabilirsin.