folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Windows İçin Güzel Bir Edition Buyrun..

Windows İçin Güzel Bir Edition Buyrun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8

bunu aklımdan yazdım :)

format atma sayısı konusunda seninle yarışabilirim rene hocam  :D 

Prozac Fan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    mith bunu yazdı:
    -----------------------------

format atma sayısı konusunda seninle yarışabilirim rene hocam :D

ahada bill gates :F 

edition medition diyoz da rene hocam bi arada sen bi tahribat için pda edition yapcam diyodun noldu  o iş ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:

heee işte bak dediğime geldin :) beğenmediklerinide siliceksin bu tip versiyonlarda neden bu kadar karşısın botnet clientine rasladıgın bir edition mı gördün ? bu kadar karşı olmanın nedeni ne abü ben özellikle aradım kımıl zararlısı bulamadım diyorum sen bulduysan söyleki bizde faydalanaım kullanmayalım o editionı mesele sasede sistem gereksinimiyse silersin olur biter neden bu akdar kasıyorsun :)
    ---------------------------

Kendi kullanacağın windowsu yüklüyorsun, ne die bilmediğin bi adamın, gereksiz yere yüklediği bi programı geri sildiresin ki ? gereksiz yere o programı yükletmenin manası var mı?

Botun nası yayıldığı konusunda bi fikriniz var mı?

1 numarası warezdir... warezi yayınlarsın, hemde böle sacma salak programlarla, örneğin www.rarlab.com dan indirebileceğin winrarı, rapidshareden indirirsin, ruhun bile duymaz, bi anda ağın kölesi durumuna düşersin...

Şimdi bi tekşunu söyleyim sana, bunu yapan adamın, winrarı nerden indirdiğini biliyormusun? hadi winrar örnekti peki şunları nerden indirdiğini biliomusun?

Winrar 3.71 Türkçe (Özel İcon Atadım Umarım begenirsiniz)
    GPU-Zv0.1.6 Denetim Masası Eklentisi
    HDTunev2.54 Denetim Masası Eklentisi
    CoreTempv0.96.1 Denetim Masası Eklentisi
    HWMonitorv1.0.7 Denetim Masası Eklentisi
    ClearType Denetim Masası Eklentisi
    CPU-Z1.44.1 Denetim Masası Eklentisi
    OpenAL Denetim Masası Eklentisi
    Prio 1.98 Denetim Masası Eklentisi
    Masaüstü bilgisayarım sağ tıklaya JKDefrag eklenmiştir
    NotDefteri Windows MCE Sürümündeki ile değiştirildi
    * NR Güncelleme Paketi v1.1.3
    * NR Güncelleme Paketi Windows Media Player 11 Eklentisi (NR Güncelleme Paketine dahildir)
    * NR Güncelleme Paketi Internet Explorer 7 Türkçe Eklentisi v1.0.7
    * NR Güncelleme Paketi DirectX 9.0c Eklentisi (Aralık 2007)
    * NR Güncelleme Paketi UxTheme.dll Dosya Yaması
    * NR Güncelleme Paketi Silverlight Eklentisi
    * byhexadecimal MsXml 6.0 (KB933579) Eklentisi
    * Hesap Makinesi + Eklentisi
    NOD32 Antivirus 2.70.39 türkçe
    Spybot - Search & Destroy
    Microsoft Office 2003
    Microsoft NET.Framework 3 Türkçe
    Acronis True İmage 10
    Daemon Tools 4120
    Q&Q Defrag Professionel 10
    Adobe PDF Reader 8.1 Türkçe
    CCleaner v2.5
    Riva Tuner 2.6
    UltraISO Professionel 9 Türkçe
    DriverMax 3 pro
    Aero Sidebar
    PC Kapat
    JavaSun 6 update 4
    Flash & Shockwave Player
    Mozilla Firefox 3 Beta 3 Türkçe (flash Player)
    Opera v9.26 Build 8835 Final (flash Player)
    CuteFTP 8 Professional
    Internet Download Manager 5.12
    Ashampoo ClipFinder 1.34
    uTorrent 1.77 Türkçe
    LimeWire 4.17.3 Pro Türkçe
    Winamp 5.51 Full Türkçe (Özel İcon ve ayarlar)
    Nero Lite 8.2.8.0 Türkçe
    K-Lite Mega Codec Pack 3.80
    Quick Time Alternate
    Audio Editor Gold
    PocketDivXEncoder 0.3.96
    Power Video Converter 3.11
    Ultra Video Splitter
    İrfanView 4.10 Türkçe
    Abobe PhotoShop CS3 Türkçe Lite
    Photo Story Platinum (Resim Albümleri Yapmak İçin)
    Windows Live Messenger TR Modifiye
    Skype 2 Türkçe
    Camfrog Video Chat 3.91
    Crazy Chicken Heart of Tibet
    Hyper Space Invader
    Luxor 

Hala yükleyecem ben illa bunu, herşeye razıyım, bu kadar lafa kulak tıkayacam diosan hocam,

al birde ben veriyim linkleri...

http://rapidshare.com/files/115032806/ConaxEdition4_2008.part1.exe
    http://rapidshare.com/files/115040048/ConaxEdition4_2008.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/115048550/ConaxEdition4_2008.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/115085285/ConaxEdition4_2008.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/115093988/ConaxEdition4_2008.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/115105507/ConaxEdition4_2008.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/115135178/ConaxEdition4_2008.part7.rar

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Bunu yükledikten sonra begenmedigim programları kaldırmak ve digerlerini güncellemek için aynı süre ve emegi harcıcam degilmi evet evet :) Birde zararlı birşey bulamadım diyorsunda abi nasıl aradın teknigin neydi....Hani böyle birşeye trojen keylogger felan sokulduysa ancak ve ancak sniffer ile başka bir pc üzerinden anlıyabilirsin oda geceni gündüzünü yer:d

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şöle diyelim o zaman sen bir pro kullanıcı oldun için herşey senin için performans ancak ben Xp kullanırken aynı zamanda biraz görsellikte olsun istiyorum ve her zaman BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2  kullanırım kurarken bana sorar sadece görünüm? eklentiler? yada herşeyi yükle diye kurduktan sora bile kendi paneli ile herşeyi eksi haline döndürüp o programları iptal edebilirsin kulandığım zaten 2adet şey var

biri BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 teması

2. side Rocketdock  

Rocketdock zaten normal yollardan ulaşıncaya kadar bir programa kendi zamanımdan kazanmamı sağlıyor sadece o 

+ olarak interneti hızlı ve az ram yiyen bir tarayıcı olarak opera kullanıyorum ei ve firefox 5-10 sekmeden sora deliriyor zaten ayrıca firefox ram harcama rekorunu belkide o üstüne kurdunuz gereksiz eklentiler ile crysis in elinden alabilir 

not: asla çok fazla ayrıntıya deil az öz e bakayım o yüzden grafiksel olarak kullandım 2şeyi de söledim biri de zaten işlevsel bir şey aynı zamanda baktığımda hiçbir program açık deilken bilgisayar 250 ile çalışıyor 2gb ram var artık o kadar ı bişi yapmaz diye umuyorum + cafe lerde bile daha fazla şey yüklü oldunu görüyorum demekki ben evde ev kullanıcısı oldum halde daha performans lı şekilde pc kullanıyorum tek fark takvim vs kuracama kurulu programları msconfig den kullanmadım sürelerde iptal etmek  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    mith bunu yazdı:

format atma sayısı konusunda seninle yarışabilirim rene hocam :D

o sp2ye yemez hocam 663cybjhqdg8vgjrr4cmrh87k :)

eğer ezber yarışına girip sidik yarıştıracaksak

windows 95

windows 98

windows 2000

windows xp spsiz

windows xp sp2

windows 2003 server enterprise rc2

office 97

office 2000

office xp

office 2003

aklımdadır her zaman...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:

edition medition diyoz da rene hocam bi arada sen bi tahribat için pda edition yapcam diyodun noldu o iş ?

hiç öle bişi demedim hocam, ben edition fln yapmam en güzel editionu bill gates amcam yapıo zaten :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Windows kurarken tuşa kac kere dokunulur?

1 .Cd için bir tuşa basınız der

2. C seçili gelir D tuşuna basarsın diski silmek için

3. entera basarsın

4. L ye basarsın silersin

5. C ye basarsın disk oluşturursun

6. Entere basarsın

7. Yeniden başladıktan sonra ismini girersin entere basarsın

8. Entera basarsın bölgesel seçenekleri sorar

9. şifre girersin entere basarsın

10. Etherneti tanıdıysa workgroup ayarları için tuşa basarsın...

toplamda 10 tuşa basacaksınız nie bu kadar zor geliyor anlayabilmiş değilim :)

dediklerinde çok haklısın bence sırf transparan olsun diye o kadar ram harcaman mantıksız ...

ama tek tuşla kullanım süper bi şey zaman kazancıdır....

hele senin gibi bi insan için o kadar ps kurdumu yapıyordun windows ayn şeyi çıkartsın o zaman ....

Yani bu insanlar bi şey yapmış sende o zaman daha iyisi yap biz onu kullanalım olmazmı ???

Ben bilmiyorum ama yaparsan seve seve :) eleştirmek yerine biraz daha + yaklaşabilirsin .... bence insanların şevkini kırmadan da bu açıklamaları yapabilirdin ...

neyse saygıda kusur etmediğimi düşünüyorum..... Kırdıysam af ola ... 

iii geceler ... 

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    Bunu yükledikten sonra begenmedigim programları kaldırmak ve digerlerini güncellemek için aynı süre ve emegi harcıcam degilmi evet evet :) Birde zararlı birşey bulamadım diyorsunda abi nasıl aradın teknigin neydi....Hani böyle birşeye trojen keylogger felan sokulduysa ancak ve ancak sniffer ile başka bir pc üzerinden anlıyabilirsin oda geceni gündüzünü yer:d

hoja zaten keyloger vari şeyleri anti keyloggerlarla bulundugunu biliyorsundur.. ben onun dısında acaba bi client vardırda servera balanıp bişe indiriymudur die merak ettim ve adını su an bile hatırlamadıgım bir yerde topik açtıgımda rene hojamdan adını örendiğim bir programla sayesınde tarattım bu programı kuruyorsun abü sonradan zamanla sistemde ne gibi değişiklikler oldugunu anlıyorsun hem programın kendisinden hemde regedit history denen bi programla aradım herşey oldugu gibi heee bole bi deneme yapacaksanız sadece nete bağlanıcaksınız pc ye en ufak birşeyde kurmıcaksınız onuda söyliim sonradan bi uptade yaparsınız lan burda bu değişmiş bu "124554s5d4ert6" girdiside ne olaki dersiniz :))

hojam sadece sistemden yanayım bende pccide çalışıyorum her allan günü bi yığın makıne sırf format için gelıyor dükkanda tek basımayım takarım teknik xp cdsini bakarım keyfime.. kaldı ki Teknik xp xp nin normal verisyonunda olmayan birrsürü regedit yarını otomatikman yapıp pc ye ağır yüklerden kurtarıyor bunları tek tek yapmakla neden urasayım ? Pc nin standart programlarını winrardı,nod tu,adobeydi alayını orjinal sitelerinden indirip hazırladıgım Format Sonrası adlı programdan kurarım o nedenle bunlarla ilgili hiç bi takıntım olmaz.Kaldı ki Neti arşiv yapmasını seven birisiyim sırf birileri yapmış diye indiririm kurarım kendi bilgimce test ederim en azından BİLMİŞ olurum bu sürümle ilgili olan güvenliği.. OLASILIKLARDAN yola çıkarak hep olası bakarak,hep uzak ve onyargılı kalarak gerçek bilgi sahibi olamam ben denerim benım bu gibi konularda görüşüm budur ben sadece acaba bişey mi buldu diye merak edip sordum anladıgım kadarıylada bulmamış zaten olasılıklardan konusmuş evet boyle olasılıklar yok mu ? tabi ki var kim inkar eder ? ama gerçek bilgiye olasılıklar ulasılır mı ? karar sizin,ben indiricem..

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    JordanoR bunu yazdı:

edition medition diyoz da rene hocam bi arada sen bi tahribat için pda edition yapcam diyodun noldu o iş ?

hiç öle bişi demedim hocam, ben edition fln yapmam en güzel editionu bill gates amcam yapıo zaten :)

yok hocam şunu diyom ben :)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36910&sayfa=6#554992
    -------------
    Login olunan,

Mesaj Yazılan,

Forumları altforumları konuları ve mesajları gösteren bi tahribat.com pda edition yazmaya karar verdim ama bakalım :)
    -------------

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 3164 Toplam Mesaj: 34