Windows Kafayı Yedi
-
arkadaşlar şuan karşımda windows var kafayı yemiş durumda masa üstündeki öğeler bir anda kayboldular :) sadece arka plan görünüyo ben bunu nasıl düzeltebilirim ? sadece görev yöneticisi açılıyo başka bişey gelmiyo ve ordan çağırdığım yerler tek geliyo ama bir işlem yapamıyom... bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
-
masaüstüne sağ tıkla, simgeleri yerleştir bölümüne gel ve masaüstü simgelerini göster yap..
-
windowsun çökmüş de olabilir veya çökmek üzeredir
birkaç kere pc yi yeniden başlat hatalı bir program virüs varmı ona bak
güvenli modda başlatıp virüs taraması yap
olmazsa yeni windows kur
-
tşk ederim arkadaşlar format atacam
-
explorer ın uçmuş görev yöneticsinden yeni görev çalıştırı tıkla oraya explorer yaz geri gelir büyük ihtimal ...
-
arkadaşım görev yönetici alanına explorer yazıyom ama bulunamıyor diyor? buna ne yapmalı yada yeniden mi kurmam lazım?
-
senin ilacın format
-
Yedi mi ? Yedirdin mi ?
Kurtarma konsolundan
cd windows
cd system32
cd configkomutlariyla system32 klasorune gir
ren system system.bak
ren software software.bakkomutlariyla bu dosyalarin ismini degistir
cd c:\windows\repair\
komutuyla repair klasorune dus
copy system c:\system32\config
copy software c:\system32\configkomutlariyla restore yap
sonra sistemi yeniden baslat "exit" komutu.
-
ben yuemedim yiyen arkadaş :) çözümü aramayı bilmiyo ben bi burdaki arkadaşlardan yardım alayım dedim ben linux kullandığım için pek böle boş sorunlarım olmaz :) windows sağlam olmayınca böle oluyo neyse yardımlar için tşk ama anladığım en sağlamı format olacak ama basitten çözümleriniz varsa uygulayabiliriz
-
Abi olay windowsun curuklugu degil ,olay o sahsin windows kullanmayi bilmiyor olmasi ,pencere acip kapatmakla windows kullanilmaz.Bizim windowslar niye sorun vermiyor amk ,yillardir tas gibi calisiyor.Her sorunada format atilmaz.
-
kardeş her hatada format atılmaz diyon ama ama ban çözüm yazmıyon ben ne anladım olaydan? senin windows ii çalışıyo olabilir ve sorun windowsta olmayabilir eğer sen okadar iisen bana çözüm yaz burda sallamanın bi anlamı yok yardım istedik bana açıklama yap demedik... neyse yinede ilgin için tşk
Toplam Hit: 3480 Toplam Mesaj: 13