Windows Live Messenger'da Link Atılamıyor
-
aynen bendede oluyor ama msn de tek kamera aç devri kapandı sanırsam öyle duymuştum . Engelleme işine ise bi yorum yapamicam.Ekledikten sonra 10 saniye bekleyerek engellemesini sonrada engeli kaldırmayı falan filan
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
YaRaMaZ bunu yazdı:
yaw o degilde benim msne birini ekledikden 10 saniye sonra o kisi otomatikmen engelleniyor
bide webcam acmak istedigimde video goruntu yollamam lazim tek tek cam acamiyorum ?
-----------------------------Ona tüm Microsoft çalışanları çözüm bulamadı :D Essential denen şeyi çıkardılar piyasaya..
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
YaRaMaZ bunu yazdı:
yaw o degilde benim msne birini ekledikden 10 saniye sonra o kisi otomatikmen engelleniyor
bide webcam acmak istedigimde video goruntu yollamam lazim tek tek cam acamiyorum ?
-----------------------------Ona tüm Microsoft çalışanları çözüm bulamadı :D Essential denen şeyi çıkardılar piyasaya..
-----------------------------bende alıştım artık bu iki durumada ama link olayı kötü oldu yaw 2 tane atınca birbirine giriolar :D
-
link yasağı var virüs korumasına karşı. ActiveX çerez yüklemesinden dolayı 3. parti engelleme var. linkle alakası yok hocu.
-
iyi akşamlar, kendi açtığım konuya noktayı ben koyayım :)
çözümü şurada anlatılmış : http://www.forumvancouver.com/threads/clickable-links-not-working-on-windows-live-messenger-2009.577/
kolay gelsin. -
hem eklediğim kişilerin engellenmesi oalyı hem de link olayı bende de mevcut
ne iş anlamadım
@manyhak
önemsiz meseleye nie yazıon o zaman
dengesiz dengesiz konuşamyın
-
manhyak bunu yazdı:
çok önemsiz bi mesele
amk senn gıbı bu tbt konuyu baltalayan adamlara ayar, deli oluyorum ya .. -
live messengerin 1.sinden sonrası berbat tamamen hata kaynıyor çok amatörce bir program oldu bu
-
aynı sorun bende de var çözümü nedir bilmiyorum
-
dreampark87 bunu yazdı:
aynı sorun bende de var çözümü nedir bilmiyorum
-----------------------------çözümü yazdım hocam bikaç post yukarda :)