Windows Mobile 6.1 İçin Programlar
-
selam hocalar..windows mobile 6.1 kurulu bi smartphone'um var ama doğru düzgün program bulamıyorum, sağlam ve güncel pda paylaşım programı bilen müridler bu konu altında dile getirirlerse sevinirim..
bir de forumda Pda-Smartphone-Pocket Pc ler için özel bölüm açılsa güzel olur bence bunu da söylemek istedim..
saygılar sevgiler -
eğer smartphone ise www.mpx.gen.tr
şunlarada bak ama: www.cebimdekipc.com
forum.pocketpc.gen.tr
ve en sağlamlarından: ppcwarez.org
-
sağolasın hüsnücüm
beyler başka öneri varsa onlara da bakmak isterim -
başka bildiginiz site yoqmu :D
-
bu sitelerde n97 niçinde birşeyler bulabilirmiyim
-
seadog : bulamazsın
o6u2: markası ne pdanın merak ettim
site için modaco.com ctrlpda.com bu kadar :)
-
banada bi site öerin yaw aldım teli hiç birşey yok içinde :(
-
n 97 almasaydın :D
nokia neden alır bi insan anlamam ki :\ ?
aynı özelliklerde bi sony ericsson daha ucuzken :\ ve hatta daha gelişmiş özelliklerde aynı fiyata(belki daha düşük) bir sony ericsson bulunabiliritesi %90larda gezerken?
amacım sony ericssonun propagandasını yapmak değil
fakat xperia diye bişey ortalıkta tüm ağırlığıyla, karizmasıyla, düzgün giyinimiyle, renk uyumuyla , bilgisiyle ,ağırbaşlılığyla gezerken;
sadece sarı saçlı, mavi gözlü ve koca götlü diye N97 almak;
yaş kemale erdiğinde ve paranın hükmü son bulduğunda yalnızlığa boyun eğme cesaretini de göstermeyi de gerektirir.
Burdan çıkarabilirsin ki xperia (burda diğer bütün ucuz ve daha çok şey sunan telefonları temsil ediyor) aynı zamanda sadıktır da.
Umarım senin telefonun sana hayırlı bir eş olur :D
site falan yok sana :D
-
hacı ya nokia ya alıştım başka telefonlar kullanıslı gelmıyo. ısınamıyorum dierlerine. hadi hacı bi site versene :D
-
bende htc hd2 aldim psimanim keske iphone alsaydim win mobile da dogru duzgun hic birsey yok olanda parali
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
bende htc hd2 aldim psimanim keske iphone alsaydim win mobile da dogru duzgun hic birsey yok olanda parali
-----------------------------win. mobile kullanmanın zevki ayrıdır.iphone kadar tırt bir telefon olamaz.pardon olur çin malı televizyonlu çift hatlı telefonlar iphone'dan daha iyi.detaylı iphone yorumları için donanımhabere bakın.
windows mobile için tüm aradığım programları ppcwarez.org'dan indiriyorum.yok yok.