Windows Mu ? Linux Mu ?
-
hojalar sizce hangi şletim sistemini kullanamak daha iyi ??
-
Kesinlikle Linux...
-
bencede linux
microsoftu sikiyim kendini bişey sanıyor.her nese ymek yiyeceğim şimdi.
-
ikisininde yeri ayrı...
-
nowel
-
nowell suse 10.0 süper kolay...windows ada on koyar...
ondan sonra koc gibi Debian gelir.. biraz daha profosyonel bir kullanim..
asil baba olan ise gentoo..bende ufak tefek hata verdi uyuz oldum o yüzden.. simdi suse 10 kullaniyorum..
siralama insanlarin zevklerine göre degisebilir tabiki..
ubuntu da unutulmaz bu arada tabi ki..
linux un kernelini yazan Linus un bir lafi var.. eger bir gün Bill Gates ile bulussam,bu cok ilginc bir bulusma olmazdi... ben ona isletme hakkinda birsey söyleyemezdim,o da bana teknoloji hakkinda:)
-
computerwolf bunu yazdı:
ikisininde yeri ayrı...
Basit bir kullanıcı isen Windows kullan. Müzik, Film, İnternet car curtsa devam et windows'a ama C programcısı güvenlik uzmanı veya Console Kiddy olacaksan Linux derim.Nasıl ComputerWolrf açıklama güzel mi :) ?
-
en iisi dersen debian ama ben en iyisini istemiyorum işime yarayanı istiyorum windowsdayım mutluyum
-
BlackExploit bunu yazdı:
computerwolf bunu yazdı:
ikisininde yeri ayrı...
Basit bir kullanıcı isen Windows kullan. Müzik, Film, İnternet car curtsa devam et windows'a ama C programcısı güvenlik uzmanı veya Console Kiddy olacaksan Linux derim.Nasıl ComputerWolrf açıklama güzel mi :) ?
dediğim gibi ikisinin yeri ayrı :))...windowsu oyun oynamak için kullanırım o da comamndos..bide sohbet...onun dışında linux zaten..şimdide ubuntu download ediom...fedorayıda daha denemedim :)) -
valla ben debiandan şaşmam:) ama her zaman kalbimde bsdnin yeri ayrıdır:)
gerçi o linux degil ama olsun -
linux 50 senelik dusunmus sanirim teknolojsi ileriye donuk linux derim.
linux un kernelini yazan Linus un bir lafi var.. eger bir gün Bill Gates ile bulussam,bu cok ilginc bir bulusma olmazdi... ben ona isletme hakkinda birsey söyleyemezdim,o da bana teknoloji hakkinda:)