Windows Nt Bu Sürücüyü Biçimlendiremiyor Hatası (Uyuz Etti Bi Bakın Beyler)
-
bilgisayara ikinci işletim sistemini kurdum c den farklı bi sürücüye sonra yer kalmadı bilgisayarda diğer sistemi siliyim dedim c yi biçimlendir dedim ve
windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor. bu sürücüyü kullanan tüm disk hizmet prgramlarından ve diğer programlardan çıkın ve sürücü içeriğini hiçbir pencerenin görüntülemediğinden emin olun. sonra biçimlendirmeyi tekrar deneyin.
uyarısını aldım sonra diski birleştirip tekrar denedim olması ms-dos tan formatlym dedimm yine aynı hata ms-dos tan format için zorladım bu seferde sürücü kilitlenemiyor hatası geldi aklıma başka bişi gelmedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar biyardım edin o sürücünün bomboş olması gerek deli etti beni birde xp kurulum cd si yanımda yok
-
diğer sistemde aç bilgisyarını (hangisi formatlanmayacaksa onda aç)
o zaman formatlar..İşletim sistemi kullanıldığı için windows açıkken format atılmaz
-
zaten formatlanmayacak olanda açık :) tabiki kullandığım şeyi silmem :D
-
o zaman güvenli kipte açıp formatlamayı dene hoca... olmazsa bi boot cd yap format.com dosyası ile saf ms-dos kipinde formatlamayı dene
-
güvenkli mod da olmadı yaw ne biçim iş anlamadım
-
sistem klasörlerini & dosyalarını silmeyi dene..
sonra format at..
eğer silinmeze dosta deltree komutu ile sistem klasörlerini silebilirsin..
komut istemine ilk önce smartdrv yazıp tamam dersen hdd ön bellekte çalışacağı için daha hızlı silecek (windows klasörünü ortalama 30 snde falan)
-
bende tam onları yapydum tğm dosyalar silindi ama bi tane kaldı klasör olarak ama içi boş
C:\Documents and Settings\Black\Application Data\SecuROM\UserData
bu dosya daemon toolsn bi eklentisi değilmiydi yaw
-
dostan sil hoca o zaman..
-
olmadı tüm dosyaları sildim sürücü boş ama yine aynı hata
-
ertan hoca sağol yardımların için bi programla sürücüyü kullanan progları kapadım şimdi biçimlendiriyo çok sağol
-
yuh be yine olmadı biçimlendirilemedi dedi ve dostan formatladım sistem bilmem neleri biçimlendirilemez diyo bu ne ya