Windows Orjinal Değil
-
çıldıracağım neyi denediysem olmuyor :s
-
umbatu bunu yazdı
çıldıracağım neyi denediysem olmuyor :s
removewat denedinmi hoca ?
-
denedim o programıda denedim, aradan bir kaç saat geçti windows orjinal değil demeye başladı.
-
-
hoca bunları yaparken modemini kapatacaksın amk :d Modemi kapat removewat çalıştır tekrar.
-
Schwarz bunu yazdı
hoca bunları yaparken modemini kapatacaksın amk :d Modemi kapat removewat çalıştır tekrar.
modemi açtıktan sonra nolcak? -
umbatu bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
modemi açtıktan sonra nolcak?sen modemi kapatıp yap dediğim şeyi sonra aç sıkıntı değil aynı yöntemi win8 de kullanıyorum guncelleme yapma yaparsan yine orjinal değil der.
-
Schwarz bunu yazdıumbatu bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
modemi açtıktan sonra nolcak?sen modemi kapatıp yap dediğim şeyi sonra aç sıkıntı değil aynı yöntemi win8 de kullanıyorum guncelleme yapma yaparsan yine orjinal değil der.
hocam yemiyor artık... sanırım guncellemeyi yedikk ama bilemeyeceğim eskiden güncelleme yuklerdim sorun çıkmazdı. -
Boşuna farklı aktivasyon araçları deneme. şu anki durumunda hiçbiri işe yaramıyor. Tek yol tüm aktivasyon sistemini sıfırlamak.
Linkteki dosyayı indir. MBR Regenerator u çalıştır. Hiç bir ayarı değiştirmeden Start Regeneration System e tıkla. Yaklaşık 15 dakika sürecek tüm aktivasyon sistemi sıfırlanacak yüklediğin aktivasyon araçları filan da dahil hepisi gidip orjinale dönecek. ondan sonra yolladığım loader ı kullan. aktivasyon tamamdır. kb971033-kb905474 hariç güncelleme de yapabilirsin.
https://www.dropbox.com/s/p14yg2jt9akkkql/W7Activation.rar
-
hocam bi tekrar format atıp ondan sonra yüklemeyi deniyebilirsin