Windows Orjinal Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

çıldıracağım neyi denediysem olmuyor :s

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı

çıldıracağım neyi denediysem olmuyor :s

removewat denedinmi hoca ?

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

denedim o programıda denedim, aradan bir kaç saat geçti windows orjinal değil demeye başladı.

dokunmak sanattır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://forums.mydigitallife.info/threads/24901-Windows-Loader-Current-release-information

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

hoca bunları yaparken modemini kapatacaksın amk :d Modemi kapat removewat çalıştır tekrar.

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

hoca bunları yaparken modemini kapatacaksın amk :d Modemi kapat removewat çalıştır tekrar.

modemi açtıktan sonra nolcak?

dokunmak sanattır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

sen modemi kapatıp yap dediğim şeyi sonra aç sıkıntı değil aynı yöntemi win8 de kullanıyorum  guncelleme yapma yaparsan yine orjinal değil der.

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    umbatu bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

sen modemi kapatıp yap dediğim şeyi sonra aç sıkıntı değil aynı yöntemi win8 de kullanıyorum  guncelleme yapma yaparsan yine orjinal değil der.

hocam yemiyor artık... sanırım guncellemeyi yedikk ama bilemeyeceğim eskiden güncelleme yuklerdim sorun çıkmazdı.

dokunmak sanattır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Boşuna farklı aktivasyon araçları deneme. şu anki durumunda hiçbiri işe yaramıyor. Tek yol tüm aktivasyon sistemini sıfırlamak.

Linkteki dosyayı indir. MBR Regenerator u çalıştır. Hiç bir ayarı değiştirmeden Start Regeneration System e tıkla. Yaklaşık 15 dakika sürecek tüm aktivasyon sistemi sıfırlanacak yüklediğin aktivasyon araçları filan da dahil hepisi gidip orjinale dönecek. ondan sonra yolladığım loader ı kullan. aktivasyon tamamdır. kb971033-kb905474 hariç güncelleme de yapabilirsin.

https://www.dropbox.com/s/p14yg2jt9akkkql/W7Activation.rar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocam bi tekrar format atıp ondan sonra yüklemeyi deniyebilirsin

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 2917 Toplam Mesaj: 25