Windows Titriyo
-
s.a hocalar benim ekran kararıs gibi oldu sore da ekran yanar gibi oldu düzeldiğinde ekran nok nokta böle bi değişik oldu bi program falan açınca falan titriyo geçende olmuştu hemen acelele format attım düzeldi ama yine format atmak istemiyorum bi çözümü var mı
-
üşütmüştür ıyyyk
şaka bi yana arada benim ekran da oluo ole aşaa pencere atarken falan.monitoru kapatıp açınca duzelio benimkisi.bi dene istersen
-
Bütün Keçiören şebekesi senin monitörden geçmiş . Zıııvvn Diye De Bi Ses Geldi Mi :D
-
degauss yap.
-
deaguss derken biraz daha açsan
edit:anladım ne demek istediğini ama ne alakaı var manyetik bişey yok olayın içinde
-
neyse çözümü yok herhalde olayın(?!?) alışcaz artık
-
linux kur düzelir:D:D
amk herkes bu aralar buna takmış "linux kur düzelir":D:D
-
Monitörün yanında hoparlor kolon , ups vs varsa mümkün mertebe uzaklaştır benim başıma bu saydığım türev aletlerden çok dalgalanma geldi
-
ayrıca evinin yakınında ne biliyim pencerene yakın elektrik hattı dışarda elektrik direği trafo felan varsa o bile etkiler hocam.
-
manyetık bı olay muhtemelen ve ya radyasyonda etken olabılır.birde monıtorun arkasındaki giris varya direk monıtorun kablo baslangıcı o girisin oynamasından da kaymnaklanabılır
-
Masa ustune sağ tıkla özelikler\ayarlar\gelişmiş\monitore gel orada "bu bilgisayarın gosteremıyecegı modları sakla" yı ısaretle sonra orda duran en yuksek hertz e getır muhtemelen 85hertz olacak o zamana duzelır hala duzelmıyorsa sebeke suyunda sorun vardır......
Toplam Hit: 3209 Toplam Mesaj: 13