Windows Ve Yanına Bir Sistem Daha Sizce Hangisi?
-
Hoca windows dururken neden linux diye kasıyorsun? Tercih sebebi değil mi insan farklılık vs vs arıyor.
Gelmiş hangisi kurayım diyorsun hangisi daha güzel hangisi en çok kullanılan... O zaman hiç kasma git windows kur.
Bu tercih meselesi kendi linuxunu kendin seçeceksin. Linux sürümleri arasındaki artılarını eksilerini de bi zahmet kendin bul adresi yazdım sana www.google.com !
-
tek kelime ile linux mint
-
windows zaten kalıcak onun yanında kullanmak için bir linux dagıtımı arıyorum sizlere soruyorum cunku onu bunu kur yapmak istemiyorum sizlerin tavsiyeleri dogrultusunda bir linux secip onun uzerinde yogunlaşmak istedigim için soruyorum
-
hocam ubuntu kur..eğer hic linux kullanmadıysan alışması zor olmayacaktır..=)
-
Windows'un yanında bulunsun yedekte beni yormasın diyorsan Ubuntu kur.Ben Linux'u sevdim dersen denemeye başlarsın artık.Ubuntu'dan başka dağıtım kur pasını alır.
-
ubuntu kurmaya karar verdim ancak bir sorum olucak siteden download yaparken 64 bit cekiyorum ismi takıldı kapama imajın ubuntu-10.04-desktop-amd64.iso yazıyor burada ki amd sadece isim mi yoksa amd işlemci destegimi nedir bu intelde olmuyormu
-
echyo bunu yazdı:
-----------------------------
ubuntu kurmaya karar verdim ancak bir sorum olucak siteden download yaparken 64 bit cekiyorum ismi takıldı kapama imajın ubuntu-10.04-desktop-amd64.iso yazıyor burada ki amd sadece isim mi yoksa amd işlemci destegimi nedir bu intelde olmuyormu
-----------------------------amd 64 bit teknolojisini bulduğu için öyle her 64 bit işlemcide geçer o olay
-
ubuntu yeterli olur.
-
ben suan win7 64 kullanıyorum bir sorun yok o zmn bundada sıkıntı yasamam herhalde zaten sanlda kurucam
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
Windows'un yanında bulunsun yedekte beni yormasın diyorsan Ubuntu kur.Ben Linux'u sevdim dersen denemeye başlarsın artık.Ubuntu'dan başka dağıtım kur pasını alır.
-----------------------------katılıyorum...