Windows Vista Service Pack 1 Cıktı
-
Vista'nın beklenen, sürekli tarihi ertelenen SP1 Final sürümü son söylendiği gibi 18 Mart'ta(bugün) son kullanıcıya verilmiş durumda.
Vista SP1 çok türlü performans artışı vaad ediyor.
Download link:
-
işletim sistemi çıkalı ne kadar olduki onun içine koysalarmış nerden baksan tutarsızlık
-
Yok Microsoftun genel müdür yardımcısı Cemal Akyel bey 2 gün önce bana bi tane hediye ettide ultimate edition, benim indirmeme gerek yok sizin bi yeriniz şişmesin die verdim linki :)))))))))))))))))))))))))
OHŞŞŞ :|
-
Evet abi cekıyorum sımdı....Kuracam sımdı dıger makınaya bakalım nasıl bır artıs olcak merak edıyom..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Yok Microsoftun genel müdür yardımcısı Cemal Akyel bey 2 gün önce bana bi tane hediye ettide ultimate edition, benim indirmeme gerek yok sizin bi yeriniz şişmesin die verdim linki :)))))))))))))))))))))))))
OHŞŞŞ :|
-----------------------------Hocam bari promosyon yazısını kaldıraydın, ne bileyim başka anlam geliyor da :).
-
Ayni dakikalarda haberler kisminda verilmesi de ilginc olmus..:)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynı kişi ekleyince oluo böle şeyler :)
-
Benim vista home premium hangisini indirmem lazım ? professional falan diyo hep. bi de english olanlar ingilizce sürüm için mi ? yani benimki türkçe ve içlerinde türkçe yok benimkine uymaz mı ? (Napıyım cahilim bazı konularda)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------aynı kişi ekleyince oluo böle şeyler :)
hmmm..:) -
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
rene sana trial hediye etmisler :D .. Ne demek istiolar bunlar simdi ? :)
-----------------------------Trial olan içindeki diğer dvd windows live onecare :)
Vista ultimate orjinal :D
-
hocam bende vista ultimate türkçe yüklü bu service pack ingilizce bi problem olurmu