folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Vistayı Hackerlar Test Edicek

Windows Vistayı Hackerlar Test Edicek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    Microsoft, gelecek yıl piyasaya çıkarmayı planladığı yeni işletim sistemi Vista'da geçmiş yıllardaki güvenlik açıklarını ortadan kaldırmak için yeni bir taktik geliştirdi.

Microsoft yeni taktiği çerçevesinde, bilgisayar korsanlarından ve dünyanın en iyi bilgisayar uzmanlarından yeni kuşak işletim sistemindeki açıkları bulmalarını istedi.

Ayrıca Vista'nın banka hesap numaraları ve diğer hassas bilgilere karşı saldırılara dayanıklı olabilmesi amacıyla, 3 bin güvenlik uzmanına yeni işletim sisteminin deneme versiyonu dağıtıldı.

Ayı inine giriyorlar

Güvenlik açıkları konusunda sürekli eleştiriye uğrayan ve ürünlerini destekleyecek yeterli kaynak koymamakla suçlanan Microsoft, bu kez işlerin değiştiği ve herkesle işbirliği yapacağı mesajını vermeye çalışıyor.

Güvenlik yazılımları üreten PGP şirketinin teknoloji bölümü başkanı John Callas ise, "Microsoft, doğrudan ayı inine giriyor. Sevmedikleri insanlara gidiyor ve yanlış yaptıkları şeyleri bulmaları için onları teşvik ediyorlar" diye konuştu.
    --Alıntıdır--
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ne yaparsa yapsın bi boka yaramayan bir sistem..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    win98 de çok reklam olmuştu hackerlar test etti felan diye şimdi ne oldu microsoft 98 den desteğini çekti.heykırlar herzaman bir adım önde.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    bende açık bulmak ile görevlendirilsem bulduğum açıgı söylemem. ama eger microsoft gerçekten emeğimin karşılıgını verecekse söylerim açıkları. tabii bazılarını ;)

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abarmayin dailer sadece Blackhat.com zaten adamlar guvenlik aciklarini surekli raporluyorlar...sadece microsoft kendi guvenlikcilierinin disinda bir ekibe para bayiliyor hepsi bu.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya lafım meclisten dışarı lafın kime gittiği belli o kendini biliyor misali : )))

aptal linuxculara uyuz oluyorum.. 1 / 2 tane programlama dili biliyorlar sonra bi boka yaramayan sistem diyorlarlar windows a : ) be kardeşim dünyanı en zeki adamı senmisin?

böyle gösteriş meraklısı , kendini bi bok sanan havalara gireceğine gir bi kaç bişey okuda adam ol : )

yaşın küçük daha göreceğin çok şey var : )
    öyle laf olsun diye windows a ne kafa tutuyon? sonra kafandan olucan : )

kendi kullandıgı sisteme bakmaz adam Windows a laf eder : )

siz windowsun taşşağı olamazsınız be anam : )

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar linux-windows tartismasina gitmesin simdi konu...Black Hat Vistanin guvenlik testini yapacak.Black bilindigi uzre Linux ve Unix sistemlere asi bir topluluk...Windowsuda elden bir gecirecekler...Kimse kimsenin kullandigi isletim sistemine laf atmasin...Linux u seven linux e sevsin windows u destekleyen windowsu...Pasa pasa yasayalim...Tahribata girdigimiz surece sorun yok demektir :) isletim sistemleri gorevini yapiyor...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    linux'a çamur atanlar vista'nın kof bir os olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrucaklar. özellikle sorcerer kardeşimiz.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tipe bak çay demle : ))

adem olm Buraya 3 çay demle biri paşa çayı olsun :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    I love you windows

sırıtma la.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    @Sorcerer: Windows'a verdiğin para kadar konuşur musun lütfen? 'Ben tamamen lisanslı yazılım kullanıyorum, windowsuma para verdim, office'e para verdim, macromedia uygulamalarına para verdim' de susacağım. Ama hiç bir para vermiyorsunuz ki? Korsan kullanıp konuşmamak gerekiyor...
Toplam Hit: 2918 Toplam Mesaj: 26