folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Xp Korsan Yazilim Uyarisi !

Windows Xp Korsan Yazilim Uyarisi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

olacak bişe  yok....  zaten  crack li bir windows a  normal yollarla update mumkün değil...  bu gün turkiyede  sahte win kullanan  binlerce insan var....senin durumun farklı abi  anladıgım kadarı ile buyuk ihtimalle  baska bir makınanın keyini  win kurulumunda girilmiş....  sonra sen yeni key girmeyince sistem kendini bloke etmiş veya yeni key alınmamıs limit dolunca sistem kenidini blocklamıs..   beni bulacaklar deyip.. sıkıntı yapma yani... herhalikarda  yırttın:D   yedek alıp  windows kuracan tekrardan.......tabi  crackli:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    anlaşılan yeni yükleme yapmaktan başka çare yok,teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı sağolun

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ayıpsın ne demek. bildiğimiz kadar yardım ederiz her zaman

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
    -----------------------------

olacak bişe  yok....  zaten  crack li bir windows a  normal yollarla update mumkün değil...  bu gün turkiyede  sahte win kullanan  binlerce insan var....senin durumun farklı abi  anladıgım kadarı ile buyuk ihtimalle  baska bir makınanın keyini  win kurulumunda girilmiş....  sonra sen yeni key girmeyince sistem kendini bloke etmiş veya yeni key alınmamıs limit dolunca sistem kenidini blocklamıs..   beni bulacaklar deyip.. sıkıntı yapma yani... herhalikarda  yırttın:D   yedek alıp  windows kuracan tekrardan.......tabi  crackli:)

aga peki cracklı windowsu nasıl temin edebilirim,bana yol gösterir misiniz?

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

azimkar bunu yazdı:
    aga silmeye çalıştım ama simiyor

Güvenli kipte başlatıp silmeyi dene

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    http://dosyam.net/?id=yyft0s bu verdiğim dosyayı indir söylenenleri yap yeterli olucaktır ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasvetli
    kasvetli's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim önce internet bağlantını kopar yani internetle alakan kalmasın ondan sonra windowsun casusunu sil şu yöntemle

1) BASLAT menüsünden CALISTIRa basiyoruz!
    2) cmd yazip enterliyoruz!
    3) yeni bir pencere cikiyor oraya net user yaziyoruz
    bir liste aciliyor eger listenin icinde Support_388945a0 yaziyorsa demekki Microsoft sizin Windowsunuza´da dadanmis eger yasak listesindeki 5000 kelimeyi yazarsaniz bir probleminiz olduguna kesinlikle inanabilisiniz!
    (((Eger Support_388945a0 yazmiyorsa korkacak bir sey yok temizsiniz ama eger yaziyorsa komutlarla devam edin:!)))
    4) net user SUPPORT_388945a0 /delete yaziyoruz ve enterliyoruz!!!
    5) islem bittiiii

ondan sonra senin makinayı orjinal yapalım

1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır dan regedit komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents burayi acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın. sağda çift rakam olacak mesela 77 aynısı yaz 71 de olabilir

4)Başlat-->Çalıştır dan %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a      komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın.

6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin. ve oraya tekrar ff yazalım 71 i silip
    7)Çalıştırdan %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...

sonra da restart yapalım eğer olmazsa aynı işlemi elinde olan ürün anahtarını kullanarak yap başka şifre kulllan.

Eylemem ölsemde kiz biihtiyar Doğruyu söyler gezer bir şairim Bir güzel mazmun bulunca Eşrefa Kendimi hicveylemezsem kafirim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    kur pardus u rahatına bak xD

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Formu arastir 3-4 konu acildi bununla ilgili.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Formu arastir 3-4 konu acildi bununla ilgili.

bencede forumu araştırsın niye panik yapıyorsun sakin ol az

edit bak burdan dene birde

NOT:başka siteden  alıntı yaptım

»»Burdan indirin««

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8333 Toplam Mesaj: 30