Windows XP Professional Black Edition
-
Rica ederim...
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
siyanojen bunu yazdı:
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------siyanojen bunu yazdı:
hiç kullandınmı bunu acaba ve kaç bit?
-----------------------------32 bit hocam (: kullanmıstım bir ara bu işletim sistemini...grafikleri falan hosuma gitti...xp'den sıkılanlariçin iyi bir alternatif;)
-----------------------------bundan sonra 64 bit yükleyecem elinde 64 olan varsa paylaşsın beb buradan pöykürmüş olayım:|
-----------------------------sen banlandığın halde nasıl mesaj atıyorsun siyojen ?
-------------------------valla bende bilmiyorum :Dama yarın saat 11:16da banımm açılacak o kesin :Dya hep bana çatıyo bunlar nedense operadan giriyorum ama firefox izin vermiyo opera rulzz:D
siyanojen;
dikkat et patlarken
compu affetmez patlatırken
sen o acıyla kıvranırken
banlanacaksın aniden :Dyazan : swool düzenleyen: foxxly
-
7. part silinmiş tekrar upload edebilecek bi arkadaş varmı.
-
6 ve 7. part lar silinmiş elinde olan varsa bi zahmet upload etsin 5 part ı boşa indirmiş olmayalım
-
benimde sadece 7.part kaldı.
-
7. yi part yok
-
arkadaşlar 6 part. ı boşunamı indirdim. Biri 7. partı download etsin lütfen
-
yaw ben 6. part ı da indiremedim
-
kusura bakmayın yine hortlattım konuyu ama konuyu açan holydemon 7 nisan 24 nisan arası yokum diyo imzasında. bunu indiren bi mürit yokmu 6 ve 7.partı upload edicek.
-
arkadaşlar bunu indiren bi mürit varsa rapidden başka biryere upload yapıp paylaşırsa gerçekten büyük sevap kazanır:) şaka bi yana indiren biri varsa bişekilde paylaşalım hocam acil lazım böyle bişey.