Windows7 Bluescreen
-
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 1000007e
BCP1: C0000005
BCP2: 82B3787B
BCP3: 8CB17B00
BCP4: 8CB176E0
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\070611-15958-02.dmp
C:\Users\Bora Kızılateşli\AppData\Local\Temp\WER-27362-0.sysdata.xml
Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f
Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt
beyler bu hatayı alıyorum bilgisayar bazen defalarca yeniden başlatıyor kendini bazen hiç sorun yokken dan diye kapatıyor. Sorun ısınma kaynaklı değil ondan çok eminim. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.ve bazende resimdeki hatayı görüyorum :(

-
n5883 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam işletim sisteminden arıza,Hdd'nin içinde çok önemli dosyaların varsa başka pc'den yedekle ve snra bu bilgisayarına bas formatı gitsin en güzel çözümü budur.ßende çok karşılaştım ama bir keresinde geç kaldım ve o kadar yedekte gitti,önemli dosyaların varsa hdd yedeklerini al,Yoksa hdd üstünden direk format at.
-----------------------------hocam defalarca format attım ama yine aynı yine aynı :S
-
dosyalar için ubuntu kurup, live cd den dosyaları alabilirsin
-
n5883 bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:
n5883 bunu yazdı:
Hocam işletim sisteminden arıza,Hdd'nin içinde çok önemli dosyaların varsa başka pc'den yedekle ve snra bu bilgisayarına bas formatı gitsin en güzel çözümü budur.ßende çok karşılaştım ama bir keresinde geç kaldım ve o kadar yedekte gitti,önemli dosyaların varsa hdd yedeklerini al,Yoksa hdd üstünden direk format at.
-----------------------------hocam defalarca format attım ama yine aynı yine aynı :S
-----------------------------Abi başka bir işletim sistemi kur xp mesela (ya da hiç kurdunmu ve bu hatayı verdimi? ) Baktınki xp'de çalıştı başka bir cd'den win 7 kur.
-----------------------------hocam zaten windows 7den sıkılıp xp kurmuştum geri windows7ye döndükten sonra böyle oldu sanırım önceden yoktu bu kadar
-
edit medit.
-
Progamı indir kur sistemi fixle hala devam ediyorsa donanımsal arıza vardır.
-
JackDaniels bunu yazdı:
Progamı indir kur sistemi fixle hala devam ediyorsa donanımsal arıza vardır.
-----------------------------fixledim hocam bakalım olursa tekrar yazıcam buraya sağolaısn

-
ekran kartının driverı, ram, aygıt sürücüsü & sistem hizmetlerinden birinin dengesizliği yüzünden olmuş olabilir hocam. Olmadı bide bios up yap.
sistemin yedeğini bi yere taşı güzelce sağlam bir dwd' ile formatla. Driverlarını güncel şekilde cek varsa anakartın yanında verdikleri vista sürücüleri onlarıda uyumluluk moduyla yükleyebilir daha stabil hale getirebilirsin makinanı.
-
Amd-x bunu yazdı:
ekran kartının driverı, ram, aygıt sürücüsü & sistem hizmetlerinden birinin dengesizliği yüzünden olmuş olabilir hocam. Olmadı bide bios up yap.
sistemin yedeğini bi yere taşı güzelce sağlam bir dwd' ile formatla. Driverlarını güncel şekilde cek varsa anakartın yanında verdikleri vista sürücüleri onlarıda uyumluluk moduyla yükleyebilir daha stabil hale getirebilirsin makinanı.
-----------------------------üstad bios up nasıl yapılır bilmiyorum işte :S onun dışındakiler yapabileceğim şeyler..
-
anakartının marka ve modelini verebilirsen araştırabilirim. satın aldığınız ürünün driver cd yada dwdleri içinde live update gibi programlar vardır bir araştırın olmadı pm'den bi yazı ver hocam.
-
Amd-x bunu yazdı:
anakartının marka ve modelini verebilirsen araştırabilirim. satın aldığınız ürünün driver cd yada dwdleri içinde live update gibi programlar vardır bir araştırın olmadı pm'den bi yazı ver hocam.
-----------------------------Budur hocam inş istediğin..