Windows7 Uyumlu Sanal Sürücü Programı [İstek]
-
Windows7 için hangi sanal sürücü programını önerirsiniz? SPTD Driverlarlarını otomatik yükleyen bir program yok mu? Alchol ve Virtual Cd de istediğim sonucu alamadım, diğerlerini de tek tek denemek istemiyorum, ne önerirsiniz?
-
Deamon Tools
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
Deamon Tools
---------------------------reset istiyor sürekli...
-
reset istiyordan kastın ne hocam ? ...
deamon ilk kurulurken SPTD sürücülerini kurar ve yeniden başaltmayı önerir..bir defa başlatırsın sonra paşalar gibi kullanırsın :)
yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım :|
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
reset istiyordan kastın ne hocam ? ...
deamon ilk kurulurken SPTD sürücülerini kurar ve yeniden başaltmayı önerir..bir defa başlatırsın sonra paşalar gibi kullanırsın :)
yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım :|
-----------------------------Söylediğin olay xp de sorunsuz işliyor, WIN7 ULTIMATE kurdum artık zamanı gelmişti... Sistemi reset ediyor açıldıktan sonra yine aynı mesajı veriyor, senin win7 de kullandığın sürüm hangisidir? Ben 4.36 yı denedim.
-
CLOON CD
-
Hocam derdim şu, benim güzel sözlük programlarım vardı fakat hepsi cd den dvd den çalışıyordu, bunları iso olarak diske alıp alcohol programı içinden sanal sürücüye atarak bilgisayara cd dvd takmadan programları kullanıyordum. Win7 de alcohol hata verince virtualcd yi denedim, onda da hata alınca başka program kurmadım, genel hata SPTD kurulumunu bitiremeyip sonraki açılışa bırakması ve bu kısır bir döngü. Win7 de sorunsuz kullandığınız Sanal sürücü yazılımını soruyorum XP de kullandıklarınızı değil.
-
daemom 4,35 4.36 v.s lite sürümü var.ve free zaten sitesinden indirirsin
-
Deamonun sitesinde Lite sürümünün versiyonu 4.35.6 ki ben bu versiyonu kullanıyorum şu anda...
İşletim sistemim Win 7 Ultimate
bu zamana kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım hocam :)
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
Deamonun sitesinde Lite sürümünün versiyonu 4.35.6 ki ben bu versiyonu kullanıyorum şu anda...
İşletim sistemim Win 7 Ultimate
bu zamana kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım hocam :)
-----------------------------Belkide benim sistemde sorun vardır bir check edeyim bakayım :|
-
ElborateBytes virtual clone cd :) win 7 ultimate de tıkır tıkır çalışan ufacık tefecik içi dolu turşucuk bi program :)