Windows7'de Bug
-
%0 yazıyor bendede
-
Ordaki dişi sembolü değil mi? Ya kutsal kase ile alakalı (ki illuminati'ye dayanır), ya da sen ağda başka işler karıştırıyosun :D
-
Masaüstü-şifreler.txt
ama hocam dikkat :P
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------
Masaüstü-şifreler.txt
-----------------------------üffff ne göz var sende hacı :))
-
Brown bunu yazdı:
%0 yazıyor bendede
-----------------------------Aynen,
-
%0,03 yazıyor bende de :D hocam büyük ihtimalle senin bilgisayarda bi mallık var. ne biliyim tema eklentisi vs yüklediysen belki ordaki fontu kullanmak istedi. fonta da 0 yok. onun karkşılığında sana o karakterleri göstertti. bende katılımsız yüklemelerden uzak dur. sıfır kurulum yapmak daha sağlıklı olur bilgisayar için. zamandan kazanıyım derken bilgisayar böyle oluyo :D
-
rekcah_maynaq bunu yazdı:
Vmware kapatıp denedin mi?:$
Hacı, o ağ iletişimi, VirtualBox, Hamachi , Yerel Ağ bağlantısı sunan şeyler için, Vmware'ile bir bağlantısı olduğunu hiç sanmam yani :D:D
Yani oraya etkisi olması için ağ tabanlı olması lazım, sonraki seçenekte tabi, font' ve sürümden olabilir yani çoğu kişide bu hata yoksa :)) Windows'tada bir bug bulamadık demektir yani bulmuşlardır elbet ama bu bug değil yani :D -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Vmware kapatıp denedin mi?:$
Hacı, o ağ iletişimi, VirtualBox, Hamachi , Yerel Ağ bağlantısı sunan şeyler için, Vmware'ile bir bağlantısı olduğunu hiç sanmam yani :D:D
Yani oraya etkisi olması için ağ tabanlı olması lazım, sonraki seçenekte tabi, font' ve sürümden olabilir yani çoğu kişide bu hata yoksa :)) Windows'tada bir bug bulamadık demektir yani bulmuşlardır elbet ama bu bug değil yani :D
Vmware Sanal makine değilmi üzerinden internete giriş yapılmıyor mu. Neyse gülücük yaptıgına göre Dalga boyutunda haklısındır. Belki işlemler sekmesini de koysan bakardık şöyle bi
Ama hacı, ağ iletişiminde yeri gözükmüyor gözükseydi, orda olurdu, yani ben açtığımda Hamachi VirtualBox bunlar gözüküyor.
Ayrıca o bozuk çıkan karakter'in karşısında Yerel Ağ Bağlantısı yazıyor, o yüzden Vmware ile hiç alakası yok dedim :D -
virüs yemiş olabilirsin
-
Once bir aciklama yapayim:
5 farkli pc de SP1'i sonradan kurulmus turkce makinede baktigimda Ag kullanimina abandigimda 99% oluyor ve sonra 100'e gecekken bu semmbollere gecti.
sunu altini cizerek belirtiyorum AG KULLANIMI 100% oldugunda bu sekilde
Holyzone bunu yazdı:
Masaüstü-şifreler.txt
-----------------------------Pc benim degil umrumda da degil VmWare ESX'in yedegini almak icin arkadasin pc sine gectim ag kullanimi 100% oldugunda 100 yerine o semboller cikti.
anakara bunu yazdı:
hangi win sürümü katılımsız zımbırtılarıysa felan olabilir böyle problemler
-----------------------------isletim sistemi orjinal ultimate tr sp1 sonradan kuruldu uzerine bizim sirketteki bir makine
jon6 bunu yazdı:
senin sistemde virus var ben sana söyleyeyim
-----------------------------:) yok artik
CanCer bunu yazdı:
bende sorun yok.. %0 yazıyor
-----------------------------tabi hata bende aciklama yazmamisim :) 100% olmasi gerektiginde boyle yani orasi 3 byte konumuna dustugunde grafikten gozukuyor diye yazmamistimBrown bunu yazdı:
%0 yazıyor bendede
-----------------------------ag kullanimiğ 100% oldugunda oyle yaziyor :D grafik e bakar anlarlar diye yazmamistim.