folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windsurf / Rüzgar Sörfü

Windsurf / Rüzgar Sörfü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Merhaba Müritler

Geçen yazdan beri istiyordum. Arkadaşımla beraber iki kişi beraber geçen haftasonu rüzgarsörfüne başladık. 5 saatte iki ayaklı herkese öğreteceğini söyleyen hocadan aldık dersi. İlk saatin ardından iple gidip gelebildim. İkinci saatte tek başıma gidip geri dönüp gelebilmeye başladım. Baya yetenekliymişim. Diğer arkadaş yelkensiz olarak bile ayakta durmayı tam olarak başaramadı pes etti. Bense keyfini çıkardım.  Yine bu aydan sonra zaman zaman gidip tadını çıkarmayı düşünüyorum.

Aramızda rüzgar sörfü yapan arkadaşlarımız var mı? Deneyimlerimizi paylaşabilir ve belki de beraber sörfe çıkabiliriz.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Hocam bu yaz mutlaka yapacağım. Bu işin yeri alaçatıdır diyorlar. Sen nerede yapıyorsun? Benimde bir hocaya ihtiyacım olacak. Ben hem iki ayaklıyım hem de göbekli :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Çok zevkli birşey, ben de bu yaz windsurf yapmak istiyorum. Kendim öğrenebilir miyim acaba, çok zor görünmüyor; evde pdf felan okusam, gidip denizde pratik yapsam olur mu ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Hocam bu yaz mutlaka yapacağım. Bu işin yeri alaçatıdır diyorlar. Sen nerede yapıyorsun? Benimde bir hocaya ihtiyacım olacak. Ben hem iki ayaklıyım hem de göbekli :)

Tuzla'da da varmış. Mutlaka eğitim veren yer de vardır, bir araştır derim. Nere yakınsa orda yapman mantıklı. Aklına gelen soruları yine sorarsın.

RockZs bunu yazdı

Çok zevkli birşey, ben de bu yaz windsurf yapmak istiyorum. Kendim öğrenebilir miyim acaba, çok zor görünmüyor; evde pdf felan okusam, gidip denizde pratik yapsam olur mu ?

İyi bisiklet sürebiliyor ya da sporlarla uğraşmışsan daha kısa sürede kapabilirsin. Dengeyi sağlamak önemli. Hani yakınımda olsa ben bile öğrendiklerimle yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Hani biraz istemekle alakalı.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim yine.

whoobay tarafından 28/May/15 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

Tuzla'da da varmış. Mutlaka eğitim veren yer de vardır, bir araştır derim. Nere yakınsa orda yapman mantıklı. Aklına gelen soruları yine sorarsın.

RockZs bunu yazdı

İyi bisiklet sürebiliyor ya da sporlarla uğraşmışsan daha kısa sürede kapabilirsin. Dengeyi sağlamak önemli. Hani yakınımda olsa ben bile öğrendiklerimle yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Hani biraz istemekle alakalı.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim yine.

tuzlaya gelmeyın gencler denız kotu

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Sanırm ben alaçatıya gideceğim. Oradan eğitim alabileceğim bir hoca vs önerebilecek varsa sevinirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Sanırm ben alaçatıya gideceğim. Oradan eğitim alabileceğim bir hoca vs önerebilecek varsa sevinirim.

Telefonla ordan fiyat al ayrıntıları öğren sonra bana haber verirsen tavsiyelerim olacak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

Telefonla ordan fiyat al ayrıntıları öğren sonra bana haber verirsen tavsiyelerim olacak.

hocam telefona gerek yok:) izmire yerleşiyorum 2 haftasonra. Gidip yerinde göreceğim:) tabi mutlaka sana da haber ederim tavsiyelerin önemli benim için:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

hocam telefona gerek yok:) izmire yerleşiyorum 2 haftasonra. Gidip yerinde göreceğim:) tabi mutlaka sana da haber ederim tavsiyelerin önemli benim için:)

Ayrıntıları bekliyorum.  Alaçatıda yelken kullanılan parkurun basit bir yer ve sadece karşıdan karşıya git gel olduğunu duydum. O yüzden haber bekliyorum. Bi de fiyatlarınında yüksek olduğu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

alaçatıda fiyatlar astronomik gerçekten gerçe diğer turistik yerlerde öyle

izmir için alternatif olarak çeşmealtı iskele fln gidin derim daha makul olur

birde neden windsurf? kitesurf daha zevkli ve ekipmanı her yere taşımak kolay

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

alaçatıda fiyatlar astronomik gerçekten gerçe diğer turistik yerlerde öyle

izmir için alternatif olarak çeşmealtı iskele fln gidin derim daha makul olur

birde neden windsurf? kitesurf daha zevkli ve ekipmanı her yere taşımak kolay

kitesurf ü nerede yapabiliriz hocam?

Toplam Hit: 1591 Toplam Mesaj: 12