Windsurf / Rüzgar Sörfü
-
Merhaba Müritler
Geçen yazdan beri istiyordum. Arkadaşımla beraber iki kişi beraber geçen haftasonu rüzgarsörfüne başladık. 5 saatte iki ayaklı herkese öğreteceğini söyleyen hocadan aldık dersi. İlk saatin ardından iple gidip gelebildim. İkinci saatte tek başıma gidip geri dönüp gelebilmeye başladım. Baya yetenekliymişim. Diğer arkadaş yelkensiz olarak bile ayakta durmayı tam olarak başaramadı pes etti. Bense keyfini çıkardım. Yine bu aydan sonra zaman zaman gidip tadını çıkarmayı düşünüyorum.
Aramızda rüzgar sörfü yapan arkadaşlarımız var mı? Deneyimlerimizi paylaşabilir ve belki de beraber sörfe çıkabiliriz.
-
Hocam bu yaz mutlaka yapacağım. Bu işin yeri alaçatıdır diyorlar. Sen nerede yapıyorsun? Benimde bir hocaya ihtiyacım olacak. Ben hem iki ayaklıyım hem de göbekli :)
-
Çok zevkli birşey, ben de bu yaz windsurf yapmak istiyorum. Kendim öğrenebilir miyim acaba, çok zor görünmüyor; evde pdf felan okusam, gidip denizde pratik yapsam olur mu ?
-
rappermcs bunu yazdı
Hocam bu yaz mutlaka yapacağım. Bu işin yeri alaçatıdır diyorlar. Sen nerede yapıyorsun? Benimde bir hocaya ihtiyacım olacak. Ben hem iki ayaklıyım hem de göbekli :)
Tuzla'da da varmış. Mutlaka eğitim veren yer de vardır, bir araştır derim. Nere yakınsa orda yapman mantıklı. Aklına gelen soruları yine sorarsın.
RockZs bunu yazdıÇok zevkli birşey, ben de bu yaz windsurf yapmak istiyorum. Kendim öğrenebilir miyim acaba, çok zor görünmüyor; evde pdf felan okusam, gidip denizde pratik yapsam olur mu ?
İyi bisiklet sürebiliyor ya da sporlarla uğraşmışsan daha kısa sürede kapabilirsin. Dengeyi sağlamak önemli. Hani yakınımda olsa ben bile öğrendiklerimle yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Hani biraz istemekle alakalı.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim yine.
whoobay tarafından 28/May/15 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
whoobay bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Tuzla'da da varmış. Mutlaka eğitim veren yer de vardır, bir araştır derim. Nere yakınsa orda yapman mantıklı. Aklına gelen soruları yine sorarsın.
RockZs bunu yazdıÇok zevkli birşey, ben de bu yaz windsurf yapmak istiyorum. Kendim öğrenebilir miyim acaba, çok zor görünmüyor; evde pdf felan okusam, gidip denizde pratik yapsam olur mu ?
İyi bisiklet sürebiliyor ya da sporlarla uğraşmışsan daha kısa sürede kapabilirsin. Dengeyi sağlamak önemli. Hani yakınımda olsa ben bile öğrendiklerimle yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Hani biraz istemekle alakalı.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim yine.
tuzlaya gelmeyın gencler denız kotu
-
Sanırm ben alaçatıya gideceğim. Oradan eğitim alabileceğim bir hoca vs önerebilecek varsa sevinirim.
-
rappermcs bunu yazdı
Sanırm ben alaçatıya gideceğim. Oradan eğitim alabileceğim bir hoca vs önerebilecek varsa sevinirim.
Telefonla ordan fiyat al ayrıntıları öğren sonra bana haber verirsen tavsiyelerim olacak.
-
whoobay bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Telefonla ordan fiyat al ayrıntıları öğren sonra bana haber verirsen tavsiyelerim olacak.
hocam telefona gerek yok:) izmire yerleşiyorum 2 haftasonra. Gidip yerinde göreceğim:) tabi mutlaka sana da haber ederim tavsiyelerin önemli benim için:)
-
rappermcs bunu yazdıwhoobay bunu yazdırappermcs bunu yazdı
hocam telefona gerek yok:) izmire yerleşiyorum 2 haftasonra. Gidip yerinde göreceğim:) tabi mutlaka sana da haber ederim tavsiyelerin önemli benim için:)
Ayrıntıları bekliyorum. Alaçatıda yelken kullanılan parkurun basit bir yer ve sadece karşıdan karşıya git gel olduğunu duydum. O yüzden haber bekliyorum. Bi de fiyatlarınında yüksek olduğu.
-
alaçatıda fiyatlar astronomik gerçekten gerçe diğer turistik yerlerde öyle
izmir için alternatif olarak çeşmealtı iskele fln gidin derim daha makul olur
birde neden windsurf? kitesurf daha zevkli ve ekipmanı her yere taşımak kolay -
AllahinOglu bunu yazdı
alaçatıda fiyatlar astronomik gerçekten gerçe diğer turistik yerlerde öyle
izmir için alternatif olarak çeşmealtı iskele fln gidin derim daha makul olur
birde neden windsurf? kitesurf daha zevkli ve ekipmanı her yere taşımak kolaykitesurf ü nerede yapabiliriz hocam?