Winrar İle Müthiş Sıkıştırma (Soru)
-
Hocam her sene açılıyo böyle bi konu..
Sen o imajdan kur oyunu ben mühendislik diplomamı vericem sana :) (Tabi alabilirsem bu sene :D)
Aynı veriyi 1000 kere yazıyolar dosyanın içine sonra uzantısını değiştirip kaydediyolar. Dolayısı ile sıkıştırma algoritması öküz gibi çalışıyo üzerinde.
Bi dosyanın içine gir 1milyar kere ahmet yaz txt olarak kaydet. Boyutu 400mb civarı olacak. Sonra rarla büyük ihtimal 1-2 kb bişi vercek sana (:
Edit: Oyunun güvenlik algoritması sadece imaj içindeki dosyaların boyutlarına ve isimlerine bakıyosa çalışması normaldir hocam. Adam birebir aynı boyutta feyk dosyalar yapmış işte (: -
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Hocam her sene açılıyo böyle bi konu..
Sen o imajdan kur oyunu ben mühendislik diplomamı vericem sana :) (Tabi alabilirsem bu sene :D)
Aynı veriyi 1000 kere yazıyolar dosyanın içine sonra uzantısını değiştirip kaydediyolar. Dolayısı ile sıkıştırma algoritması öküz gibi çalışıyo üzerinde.
Bi dosyanın içine gir 1milyar kere ahmet yaz txt olarak kaydet. Boyutu 400mb civarı olacak. Sonra rarla büyük ihtimal 1-2 kb bişi vercek sana (:
-----------------------------hocam oyunu bu iso sayesinde oynuyorum bunu daemona koymayınca açmıyor oyunu crackler hata veriyodu bunda problem yok
neyse yorumları okurum yarın
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------NmC bunu yazdı:
-----------------------------Hocam her sene açılıyo böyle bi konu..
-----------------------------hocam oyunu bu iso sayesinde oynuyorum bunu daemona koymayınca açmıyor oyunu crackler hata veriyodu bunda problem yok
neyse yorumları okurum yarın
-----------------------------O iso dosyası oyunun kendisi değil hocam sadece cdsiz oynamak için gerekli birkaç dosyanın şişirilerek iso haline getirilmiş hali.Yani oyunu o isoyla kuramazsın çünkü ortada oyun yok.Şunu düşün oyunu kurduktan sonra nasıl crack yaptığın dosyalar toplasan 10mb ı geçmiyor buda oyunun sanki cd takılmış gibi zannetmesini sağladığı birşey.
Boşu boşuna efsanelere inanmayın.Dosyaların ne kadar sıkıştırılabileceği bellidir.Ayrıca sıkıştırma algoritması ne kadar çok sıkıştırıyorsa o dosyanın açılması da o kadar uzun sürer.Mesela örnek vereyim sana kısadan bugün max payne in repack versiyonunu indirdim.Adamlar aradaki cutsceneleri 1080p den 720p ye düşürmüş ve büyük ihtimalle lzma ile sıkıştırmış ve ortaya 26gb tan 10gb a kadar bir sıkıştırma söz konusu olmuş.Gel gelelim işin handikapına, i7 2630qm işlemci ve 4 gb ram ile bile oyunun tam olarak yüklenmesi 2 saat sürdü :)
-
şişirilmiş dosya hocam. kendinde diyorsun ben bu iso ile oyun oynuyorum diye NO CD crackler de aynı işlevi aynı boyutla görüyor sendeki o iso dosyalara sen 300 mb sın sen 1gb sın diyor. oyunda kabul edip açıyor işte.
-
İçerikte aynı veriler tekrarlandığı için böyle
inanmazsın diye :D
https://hotfile.com/dl/158534456/b02f292/D.rar.html
4.98GB
875KB rarlı
-
şöyle düşünün bir de;
torrente bir dosya attınız, inmeye başladığı anda dosyanın boyutu kadar hddyi işgal edecektir, ama atıyorum sadece 2mb indiği anda kapat torrenti,
dosyanın boyutu atıyorum 600mb görünecek ama sen 2mb indirdin sadece, şimdi sıkıştır o dosyayı, 2mba ineceğini göreceksin çünkü asıl dolu olan kısım 2 mb
-
bi file pumper bulun.
istediğiniz herhangi bir dosyayı istediğiniz boyuta getirin.
2mb 2gb 20gb her neyse.
Bunu herhangi bir program ile sıkıştırın. Sonuç yine ilk dosya boyutudur.
Sıkıştırmayı açınca yine belirlediğiniz boyuttur. Torrentte çok yapıyorlar bunu..
-
eyvallah beyler, konu silinebilir gereksiz bişiydi zaten :)
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah beyler, konu silinebilir gereksiz bişiydi zaten :)
-----------------------------bunu en son yaptığımda ban yemiştim bence yapma
-
guzel konu guzel muridler bilinclensin