Winrar Şifre Kırıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ultimate zip cracker

di galiba programın adı. diğer bilgisayarımda vardı program. 7 haneli şifreye kadar hızlı şekilde bulabiliyordu. tabiki deneme yanılmayla. ama 7 veya daha üzerindeyse şifre güclü bi bilgisayarla aylar sürer.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

bitane arkadaş vardı 'ilkokuk çocukları bile kırar winrar şifresini bana daha sağlam birşey lazım' gibisinden bir cümle kurmuştu. Kenidisini sahneye davet ediyorum. Forumda konuyu bulamadım direk nick verecektim pm atasın diye.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

3 haneliyse kırılabiliyor bildiğim kadarıyla . O da rakamsa. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya beyler şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ki, winrar şifresi kırmak çok zor bir olay değil ki. şifre çok uzunsa bir şey diyemem fakat özel karakterler bile olsa belli bir karakter sayısına kadar rahat kırılabiliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

ya beyler şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ki, winrar şifresi kırmak çok zor bir olay değil ki. şifre çok uzunsa bir şey diyemem fakat özel karakterler bile olsa belli bir karakter sayısına kadar rahat kırılabiliyor.

hacı sessiz çalışıyor epey diyorlar doğrumu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

Hodri meydan.

6 haneli, kır bilgisayar hakkında hiçbirşey bilmiyorum dicem burda bas bas.

Yanlız çıkıp 1-2 hafta sonra al şifre deme bana.

http://www.mediafire.com/download.php?89n9909vslekr1w

torpedo_XL tarafından 09/Şub/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

hacı sessiz çalışıyor epey diyorlar doğrumu ?

bold yaptığım yere bir bak istersen. bundan 3 sene önce eski bir kasayı gece bağırtarak şifreyi yaklaşık 4 saatte kırmıştım. yanlış hatırlamıyorsam 7-8 karakterli bir şeydi ve içinde 3 tane özel karakter vardı. hadi iyi geceler ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

Hodri meydan.

6 haneli, kır bilgisayar hakkında hiçbirşey bilmiyorum dicem burda bas bas.

Yanlız çıkıp 1-2 hafta sonra al şifre deme bana.

http://www.mediafire.com/download.php?89n9909vslekr1w

arkadaşım sidik yarıştırmaya ne gerek var, bu benim hünerim değil ki. programın hüneri. program wordlist ile çalışmıyor ki. hiç mi rar şifresi kırmadın?

edit: vay mk. ne çok abartan varmış bu olayı. aes şifresi kırmaktan farkı yok ki hacılar bunun?

CodeInside tarafından 09/Şub/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

hep diyorum bi programcık yazılcak tahribat bünyesindeki pclerin boşta kalan işlemcilerinde önemli dosyalara işlem gördürtülecek mis

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Winrar Byte Başı sifreleme yapıyor kırılması cok zor

itsin oglum sen adam degilsin
Toplam Hit: 4023 Toplam Mesaj: 34