Winrar Şifre Kırıcı
-
ultimate zip cracker
di galiba programın adı. diğer bilgisayarımda vardı program. 7 haneli şifreye kadar hızlı şekilde bulabiliyordu. tabiki deneme yanılmayla. ama 7 veya daha üzerindeyse şifre güclü bi bilgisayarla aylar sürer.
-
bitane arkadaş vardı 'ilkokuk çocukları bile kırar winrar şifresini bana daha sağlam birşey lazım' gibisinden bir cümle kurmuştu. Kenidisini sahneye davet ediyorum. Forumda konuyu bulamadım direk nick verecektim pm atasın diye.
-
3 haneliyse kırılabiliyor bildiğim kadarıyla . O da rakamsa.
-
ya beyler şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ki, winrar şifresi kırmak çok zor bir olay değil ki. şifre çok uzunsa bir şey diyemem fakat özel karakterler bile olsa belli bir karakter sayısına kadar rahat kırılabiliyor.
-
CodeInside bunu yazdı
ya beyler şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ki, winrar şifresi kırmak çok zor bir olay değil ki. şifre çok uzunsa bir şey diyemem fakat özel karakterler bile olsa belli bir karakter sayısına kadar rahat kırılabiliyor.

hacı sessiz çalışıyor epey diyorlar doğrumu ?
-
CodeInside bunu yazdı
Hodri meydan.
6 haneli, kır bilgisayar hakkında hiçbirşey bilmiyorum dicem burda bas bas.
Yanlız çıkıp 1-2 hafta sonra al şifre deme bana.
http://www.mediafire.com/download.php?89n9909vslekr1w
torpedo_XL tarafından 09/Şub/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
niRvana_GG bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
hacı sessiz çalışıyor epey diyorlar doğrumu ?
bold yaptığım yere bir bak istersen. bundan 3 sene önce eski bir kasayı gece bağırtarak şifreyi yaklaşık 4 saatte kırmıştım. yanlış hatırlamıyorsam 7-8 karakterli bir şeydi ve içinde 3 tane özel karakter vardı. hadi iyi geceler ;)
-
torpedo_XL bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
Hodri meydan.
6 haneli, kır bilgisayar hakkında hiçbirşey bilmiyorum dicem burda bas bas.
Yanlız çıkıp 1-2 hafta sonra al şifre deme bana.
arkadaşım sidik yarıştırmaya ne gerek var, bu benim hünerim değil ki. programın hüneri. program wordlist ile çalışmıyor ki. hiç mi rar şifresi kırmadın?
edit: vay mk. ne çok abartan varmış bu olayı. aes şifresi kırmaktan farkı yok ki hacılar bunun?
CodeInside tarafından 09/Şub/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
hep diyorum bi programcık yazılcak tahribat bünyesindeki pclerin boşta kalan işlemcilerinde önemli dosyalara işlem gördürtülecek mis
-
Winrar Byte Başı sifreleme yapıyor kırılması cok zor