Wireless Çekim Gücünü Artırmak
-
şimdi arkdşlar sitelerde biraz araştırdım bi kaç bişe gördümde sizin kullandıınız tecrübe ettiğiniz yöntemler varmı üni. den çekıom arda baya bi mesafe var aslında şu an bağlantıda güzel ama insanoğlu doyumsuz işte ben bunu birazdaha arttırmak istiyorum wireless adaptörle neler yapabiliriz bi kaç bişeler okudsum işte bu meyve suyu kutularını adaptörün kafasına geçirme falan.. siizin varmı söleyeceklerinixzç
-
yanına bol bol aliminyum folyolar falan koy kalın olanlardan mümkünse antenide dışarı çıkar pc ile adaptör arasındaki kablonun uzunluuda az olsun
-
Hoca git 8db lik 50-60 ytl ye anten al,hic kasma.
-
ya şimdi reklam anlaşılmazsa.. biraz araştırdım şöle bişeler buldum.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=17626
http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=249&mode=threaded
elemanlar kastırmış compü hocam
ya bendeki bağlantı zaten ii üni.den çekiom aradaki mesafe kestıreorum ama 500 metre falan işte biraz daha artıtrabilirmiyim dedim hem biraz bilgim olsun istedim bu konularda fiziksel mğdahale ederek ne kadar sınırları zoprlayabilirimn öle düşündüm
-
compu bu isin duayenidir sozunun ustune soz soylemek olmaz ama paraya kiyamam dersen boyle birsey yapabilirsin, azda olsa performans aldim ben
-
bknz : underzero
yanlız bu anten yapım işiinde falan parabol çanakların yapımı biraz kasıyor compü abeinde de dii gibi hiç kasma :D
-
bir tane suzgecten yapmistim super birsey cikmisti ortaya,
arkadasa yapmistim. 2-3 tane buluyordu zayif sekilde, suzgecli wi-fi yi takinca 12 tane bulmustu
-
abi hangi maddeyi kullanalım kimi bakırla yapmış kendine göre kimi alüminyum folyo sen folyo ile yapmışın under abi.
elemanın biride kartonlar yapmış bakır daha bi güçlü galiba da o biraz masraflı gibi ?
-
under hocam nerde yaşıyon sen :D modemin bulunduğu ortam garibime geldi
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
under hocam nerde yaşıyon sen :D modemin bulunduğu ortam garibime geldi
-----------------------------istanbul, network ve telefon panelinin ustu orasi :) biraz tozlanmis bu hafta sildireyim orasini
-
plastik kaplamaları sök
çift anten mi tek antenmi artık orasını bilemem ama bu teli uzatırsan ya da yüzey alanını artırırsan çekim gücü artar yalnız! eğer cihazın dibinde yaparsan aynı işlemi yani vericiyle alıcı yakın olursa olan parçana olur yakarsın bilesin.