folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Paylaşcaz Ama Nasıl Yapıcaz :)

Wireless Paylaşcaz Ama Nasıl Yapıcaz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar biz yanyana 4 ev 4ümüz de kotalı internetin kotasının nasıl dolduğunu bilmeyen :)
    faturaların 50 ytl üzeri gelmesinden şikayetçiyiz.
    Ortamızdaki evin bi önerisi var
    şimdi bizim netler sözleşmeli filan olmadığı için kapatılabiliyor ek ücret ödemeiyoruz
    orta evinkni sınırsıza geçirip bi de kablosuz modem alıp ordan kullanıp parayı 4 e bölerek ödemeyi düşünüyoruz

Aradaki mesafe çok değil bi de ortaya koyduğumuz için sinyal iyi gelir diye düşünüyorum ama sadece düşünme anlamam bu işten.
    bilgisayarlar masaüstü bu bilgisayarlara alacağımız zamazingo nedir iyisi kötüsü iyi çekenin markası fiyatı nedir pek bilemiyoruz
    bi de modem nasıl bişey olmalı şöyle verişi kuvvetli bişey veya orta yollu bişey bizim işimizi görür mü
    bi de duvarlar nasıl etkiler genellikle cam kenarında pcler

yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ben 200 mt den alıyorum :) kaç kişi pağlarsan bağla modeme ipler çakışmadığı sürece sorun yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Uzaklık fazla gelse bile access point die bişey var fiyatıda çok pahalı değil.Kablosuz modem alcağınıza 2 tane access point alın sağlama bağlarsınız.Bitanesini adsl olan eve koyarsınız.Diğerini 3. eve...

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    alper modem önerin var mı peki hani şu daha pahalıdır ama işi iyi görür şu tam fiyat performanas canaarıdır gibi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

simsiyah bunu yazdı:
    -----------------------------
    alper modem önerin var mı peki hani şu daha pahalıdır ama işi iyi görür şu tam fiyat performanas canaarıdır gibi :)
    -----------------------------

abi links diye bir markadan çekiyorum gayet iyi  airties de iyi diyo bilgisayarsılar kendi fikrimi sorarsan zyxel den başka modem tanımam büroda kullanıyoruz 5 yıldır 7/24 açık banamısın demedi daha

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    legendary usta şimdi hepimizde kablolu bildiğimiz ethernet modemler var, access pointi kullanmak için illa bi wireless lazım değil mi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca saglam bir modem sart

onerim:

Siemens 6520

USRobotic serisi cift antenliler

Linksys'nin N serisi

cekim mesafeleri cok iyi bu aletlerin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

3 aşamada anlatam :D

1- bırtane dandık bılgısayara ( ram ne kadar ıyı olursa okadar hızlı olur ) linux sıstem kurulur. :D

2-kadıkoyden wıreless taratma usb gırıslı mekanızmasından alınır ( ne mekanızması lan demeyın aklıma bu geldı )

3-2- ınternetten wıreless sıfre kırma bit'lere  göre degısen exploıtler ındırılır :D ve   şifreler kırılmaya baslar :D kaboluyu usb olarak alş ve elektrıkcıye goturup uzman brıne gotur kabloyu uzattır balkonuna fılan koy bak nasıl takır takır wırelesslar     gelıyor :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

abi güvenmediğin adamla ortak kablosuza girme derim

o şifreyi verdigin adamın baskalarına şifreyi satmayacagını nerden biliosun?

sen aylık 10 liraya verirsin, adamda 10liraya baskalarına verir şifreyi

sen bilirsin yinede.. 

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Linksys kullanabilirsin sonuçta cisco gibi routerda devrim yapmış bi firmanın ürettiği bir modem.Daireler arasında daha iyi verim alabilmek içinde access point kullanabilirsin.Yanlız unutmamak gerekir YASAL değildir sonuçlarına katlanırsınız. =)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Access Pointi pcye takmıcan zaten modeme takıcaksın o yüzden pcnin dandik olmasıyla alakası yok

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 4061 Toplam Mesaj: 18