Wireless Sifre Hack Programı
-

Wireless Şifre Kırma Programı
Benzerleri verilmiş olabilir ama bir de bunu deneyina arkadaşlar...
Dosyayı rardan çıkarın sonra "aircrack\\aircrack-ng-0.6.2-win\\aircrack-ng-0.6.2-win\\bin" dosyasının içinde wzcook'e tıklayın sonra adını ve şifresinin size veriyor bazı şifreleri de arada bir çözmüyor program hatasından kaynaklanabilir kolay gelsin.
Link kırılırsa düzenlerim diye 2. mesaja katıldı arkadaşlar...
-
http://hotfile.com/dl/41459647/c6a5fda/Wireless_Sifre_Kirici_Program_Full.rar.html
-
edit: ayrıca paket toplamadan çat diye size şifreyi veren bir program yok.. tecrübeyle sabittir.. aircrack-ng de hala wep şifrelemede kaldı.. wpa için daha vakit var..
-
ayrıca çalışmıyor fatal dedi ctrl c ye bas diyor basıyorum kapanıyor sistem win7 diye mi acaba ?
-
Denicem Bakcem Çalışıyormu Çalışıyorsa Süperimsi Olur La :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca çalışmıyor fatal dedi ctrl c ye bas diyor basıyorum kapanıyor sistem win7 diye mi acaba ?
-----------------------------hmm win 7 de denemedim. Başka birisi indirip win 7 de denermi acaba
-
1)paket toplamak lazım hiç bi program bulduğu wireless şifresini paket toplamadan kıramaz.
2)tarzan'nın dediği gibi wepte paket toplayıp kırarsın wpada ise wordliste ihtiyacın vardır.
Bu işle ilgilenmek istiyosanız adres linux:)windowstan çok daha hızlı ve kullanışlı.
-
trojen türevi olabilirmiş
-
en nihayetinde hepsi brutalforce şifre deneme tekniğini kullanıyo. Hepsi aynı cacık. Adam gibi al 3g modemi yada adsl yada 1i internet'i kullan. Boş işler hep. Yok onun wirelesini kır yok bilmem şunu cır. Paylaşım için çok saol kardeş ama gereksiz bence
-
hacı bunu samsung omnia da yapma şansımız var mı?
-
çalışıyor gayet temiz. ama gelgelim buralarda benden başka wirelessi olan yok :(