Wireless Ta Mac Adresi Bulmak / Değiştirmek.
-
Herifin wireles %90 mac şifreli herhangi bir wep wpa2 şifrelemesi yok çünkü ağa bağlanabiliyorum fakat net yok.
Şimdi fake bir mac ile o ağa bağlanmam lazım.
2.0 mbps ile bağlanıyor bu hız çok olmasada yinede netin olması lazım.Aşağıda sarı ünlem işareti var. Eleman herhalde az anlıyor işten şifre kırılır en iyisi ben belirli maclar atayayım onun haricindekiler giremesin dedi beni de uğraştırıyor a.q işte..
Şimdi herifin belirlediği fake macları nasıl alırız. aldıktan sonrası prob. değil. -
modeme girmeye calis madem baglanabiliyorsun ordan sonra istedigini yaparsin zaten.
belki sifresini degistirmemistir. -
Bu arada extra olarak ip alıyor fakat dns görmüyor.
-
Az önce denemedim modeme girmiyor.
Ağ olduğuna göre bağlantı olmalı.
Mac tan başka yol yok.. -
computerwolf e bi sor onda bayaa bi dokuman vardi.
ama mac listesine modeme girmeden ele gecirebilecegini sanmiyorum. -
Compu uzun zamandır nette yok, mac adresleri alınıyor bir kaç program var fakat uğraşarak anlaşılacak bir durum deil.
Modeme girsem zaten.. :)
Sen modeme gir derken hangi ip hangi şifre diyecektin? -
192.168.1.1 den admin admin veya modemin marka modeline gore kullanici adi sifresi
oda olmadi nette butun modem marka modellerinin standart olan kullanici adi ve sifreleri vardir -
yok hojam wireles modemlerin neredeyse tümünü denedim zaten.
aynı stratejiyi düşünmüşüz. -
ag kartini yapilandirdan gelismis sekmesine gel ve oradan network adress'e istedigini gir...
yada bu programi kullan :)
http://students.washington.edu/natetrue/macshift/ -
:) O senin yazdığın program normal mac adresini değiştirir. Taze bir araştırma yapmışsın.
Bana mac edersimi değiştirecek program lazım değil bana wi-fi sinyal yayan modemin şifrelediği macları algılayacak ve fake olarak login edecek tarzda bir program lazım.
O dökümanlar bir işe yaramaz. -
sorunu onemseyip bastan sona okumamisim uzgunum ;)
fake veya herneyse mac adresleri nasil alabilecegine dair fazlasiyla yazi var nette istersen bir bak ;)
edit: arastirma yapacak kadar vaktim yok ayrica hangi dokumandan bahsettigini bilmiyorum (bilmeye gerek yok gerci ;))
Toplam Hit: 4312 Toplam Mesaj: 17