Wireless'teki Bu Durum Nedir Yardım???
-
Müridlerim benim 2 senedir kullandığım exper notebook 'ta bu sıralar sıkıntı yaşamaktayım problem şu ki telefonla speedtest yaptığımda
Ama laptopta yaptığımda 10 katı kadar az hıza ulaşıyor bu nedir yahu
hatta ibretlik upload hızı daha yüksek bu nedir??
bu nedir neden kaynaklanır Allah aşkına
-
birisi ttnet in hız ölçeri diğeri yabancı :) o yüzden farklı olması normal hocam
-
unbalanced bunu yazdı
birisi ttnet in hız ölçeri diğeri yabancı :) o yüzden farklı olması normal hocam
olm ya ikiside speedtest.net netten pcde hiç bişey izleyemiyorum tospağa gibi... öyle basit bişey olsa gelipte burda konu açmam zaten.
-
abü telefon hsdpa ile bağlanıyor laptop wireless-ttnet ile ?
normal değil mi ?
-
BarisYigit bunu yazdı
abü telefon hsdpa ile bağlanıyor laptop wireless-ttnet ile ?
normal değil mi ?
lan nasıl olum ikiside modem'in wireless iyle bağlanıyor saçmalama yaw
-
3gyi kapat bir de öyle dene
-
tuncaxxz bunu yazdı
3gyi kapat bir de öyle dene
canım abim ahh ahh
-
vay amına koyum ya.. abicim wifi ile bağlanıyorsan üst barda niye wifi işareti yokta 3g var ya ?
-
BarisYigit bunu yazdı
vay amına koyum ya.. abicim wifi ile bağlanıyorsan üst barda niye wifi işareti yokta 3g var ya ?
tamam 3g yi kapattım wifi'e geçti onda sorun düzeldi ama nasıl download okadar düşük olabilir upload okadar yüksek mantık hatası var 2 aydır böyle mını siktimin neti
-
Ayın 1 ini bekle adilkullanım kotan dolmuştur belkide ama genede 1 mb cıkması lazımdı. 1inden sonra düzelmezse ttnet müşteri hizmetleri seni bekler.
-
LeoHaklar bunu yazdı
Ayın 1 ini bekle adilkullanım kotan dolmuştur belkide ama genede 1 mb cıkması lazımdı. 1inden sonra düzelmezse ttnet müşteri hizmetleri seni bekler.
adil kullanım artık 3 mbit hacım.
sıradaki resim ttnete g...sin (gelsin)
joe_black tarafından 29/Ara/12 04:10 tarihinde düzenlenmiştir