Wirüs Programı Önerisi..
-
arkadaşlar pc ye format attım önceden awast ve ad-aware virüs programlarını 2 si bir arada kullanıyordum.. ama değiştirmeye kara verdim şöle pcyi kasmayacak koruması ve güvenliği kuvvetli olacak virüs programı varmı önerebileceğiniz...yada elinde olanlar upload edebilirlermi acaba...
-
avg 8 tek geçerim uzaktaki hostu bile tarıyor güvenliyse site hakkında bilgi veriyor
-
Nod 32 tam aradığın sey :)
-
nod 32 içime pek sinmiyor ama avg nasıl birşey dostum daha ilk defa duydum onu..kasarmı makinayı sürekli tarıyormu makinayı avast gibi sölediğine göre tarıyor olması lazım çünkü sitenin güvenli olup olmadığını sölüyor dedin...birazdaha açarmısın
-
Kaspersky Internet Security: Bu her türlü güvenlik için.
Dr.Web: Bu sadece antivirüs. Antivirüs olarak KIS'ten çok daha iyi. Ama firewall yok. Bir de firewall kuracan. Çok kasar.
Onun için KIS. He bir de Keyscrambler var. O antivirüs değil. Klavye kayıtlarını karıştırıcı bir program. İnternet bankacılığı için birebir.
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------
nod 32 içime pek sinmiyor ama avg nasıl birşey dostum daha ilk defa duydum onu..kasarmı makinayı sürekli tarıyormu makinayı avast gibi sölediğine göre tarıyor olması lazım çünkü sitenin güvenli olup olmadığını sölüyor dedin...birazdaha açarmısın
-----------------------------
hocam indir kur bir kere güncellesin bir kere baştan sona tarat tamamdır bidaha her giren çıkanı kontrol ediyor karşı hostu falan tarıyor serials.ws gibi sitelere girmeden önce uyarı veriyor haribden gircenmi la bu site sakat die ama nod32ye göre biraz kasıyor ama 10 numara anti virüs kesinlikle öneririm indir bende serial var 3-pack die süper mailleri falanda tarıyor -
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Kaspersky Internet Security: Bu her türlü güvenlik için.
Dr.Web: Bu sadece antivirüs. Antivirüs olarak KIS'ten çok daha iyi. Ama firewall yok. Bir de firewall kuracan. Çok kasar.
Onun için KIS. He bir de Keyscrambler var. O antivirüs değil. Klavye kayıtlarını karıştırıcı bir program. İnternet bankacılığı için birebir.
-----------------------------kaspersky kasıyor die biliyordum dostum ama ben
-
8MEH-RYGA4-P8JR8-WQV7A-7ONQZ-8EMBR
26 Şubat 2018 e kadar full olarak kullanırsın bununla firewall, antispam falan filan...
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------8MEH-RYGA4-P8JR8-WQV7A-7ONQZ-8EMBR
26 Şubat 2018 e kadar full olarak kullanırsın bununla firewall, antispam falan filan...
-----------------------------indiriyorum hocam şimdi o programı ama o programı pc den kaldırmak sorun oluyormuş galiba internette okudum şimdi araştırırken.. varmı öle bişi peki?
-
bana denk gelmedi öyle bir şey hocam kurulduğu gibide kaldırılıyor yani ama millet ne yapmışsa kaldıramamış olabilirler. ben yıllardır avg kullanıyorum özellikle 8. sürüm çok çok gelişmiş ilk kurduğunda biraz kasacaktır sistemini uyum sağlaması gerekio :) sonra çok rahat edeceksin ;)
-
1.BitDefender Antivirus
2.Kaspersky Anti-Virus
3.Webroot Antivirus
4.G DATA AntiVirus
5.ESET Nod32
6.ParetoLogic Anti-Virus PLUS
7.AVG Anti-Virus
8.Vipre Antivirus + Antispyware
9.F-Secure Anti-Virus
10.Trend Micro
Bilgi için: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/2009 yılının istatistikleridir..