Wolframalpha Yı Dize Getirdim :P
-
Thank you for your feedback on Wolfram|Alpha. Your reported error has
been fixed on Wolfram|Alpha.
Thank you for helping us improve Wolfram|Alpha.
Best wishes,
Elif
The Wolfram|Alpha Team
www.wolframalpha.com
Name:
Email: .....@live.com
Country: Turkey
Organization:
Occupation:
Received: 2009-05-19 11:23:28.0
Input: turkish
is wrong
writing system of Turkish alphabet is Latin alphabet.
you are making seriosly wrong things.
be care fuladamlar türk alfabesi için arabic yazmışlardı
tbt den bikaç kişiyle benimde ilgiimi çekmişti. ben de boş durmayayım dedim sanırım işe yaramış ;)
keşke milletçe bunu hep yapsak
ekmeğimiz 1 lira olduğunda da otobüslere zam geldiğinde de insan standartlarında yaşama hakkımızı arasak
tavuk gibi her şeyi kabullenmesek.
lan makarna ekmekten ucuz anasını satayım :|
akşam akşam sinir yaptım ya
konunun amacını da anlamadım zaten
siyaset mi ders vermek mi stres atmak mı
-
Wolfram|Alpha'yı bile fixlettiniz be :D Ama iyi olmuş ineklere Google'a kafa tutacakmış.
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Wolfram|Alpha'yı bile fixlettiniz be :D Ama iyi olmuş ineklere Google'a kafa tutacakmış.
-----------------------------valla böyle her kullanıcının dediğini dikkate alırlarsa olabilir de ama olmayabilirde :)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Wolfram|Alpha'yı bile fixlettiniz be :D Ama iyi olmuş ineklere Google'a kafa tutacakmış.
-----------------------------valla böyle her kullanıcının dediğini dikkate alırlarsa olabilir de ama olmayabilirde :)
Hata tespitini kullanıcıya bırakırlarsada olmayabilitesi yüksek :D -
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------google ve wolframalpha birbirinden çok çok farklı arama motorları bu yüzden kıyaslama yapmak saçma olur. Her ikiside alanlarına göre oldukça başarılı zaten.
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------lan makarna ekmekten ucuz anasını satayım :|
-----------------------------kardeş naptın sen ya. şimdi duydular ya makarnayı da pahalandıracaklar...
tüh yaa ::))
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------google ve wolframalpha birbirinden çok çok farklı arama motorları bu yüzden kıyaslama yapmak saçma olur. Her ikiside alanlarına göre oldukça başarılı zaten.
Farkındayım. Gırgırına attım lafı ortaya.Wolframalfa bize göre değil zaten.Sistem güzel ama Profesyonel kullanıcıya hitab ediyor. -
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------lan makarna ekmekten ucuz anasını satayım :|
-----------------------------kardeş naptın sen ya. şimdi duydular ya makarnayı da pahalandıracaklar...
tüh yaa ::))
-----------------------------demek istediğim o ki benim gibi düşünmeden konuşmayın:D:D
-
Türkleri arap sanacak kadar cahil olacaklar ve google a kafa tutacaklar. bsgsinler :D
-
SpoofU bunu yazdı:
Türkleri arap sanacak kadar cahil olacaklar ve google kafa tutacaklar. bsgsinler :D
Google'ın avantajı artık oturmuş bir yapısı var.Bütün subdomainleri için Ülkelerde Ofisleri var.
İnsanlar Google'a rakip olabileceğini hayal ediyorlar.Buradaki internete girenlerin yarısı sadece google'ı biliyor...
-
O nasıl bir İngilizcedir hocam.Söyleseydinde yardımcı olsaydık.
You are making seriously wrong things= Ciddi şekilde yanlış şeyler yapıyorsunuz.
Onun yerine You are making mistake = Hata yapıyorsunuz. diyebilirsin.
Veya kibarca Türk alfabesi Latin alfabesidir. yazabilirsin.
Not: Adamların okumama ihtimalide yüksek.Genelde okumazlar.Eğer proje yeni değilse.
Sen kendi kendini sinir etmişin. üyüeüü