Wordde Dokuman Yazma Ödevi Acil !
-
Beyler az önce kuzenim mesaj çekti. İşletmede okuyor Bilgisayar dersinde heralde Ödev vermiş hoca Word Belgesinde Times New Romen yazı tipili 12 büyüklüğünde 30-50 sayfa arasında yazı yazılacakmış..
Yalnız satır atlamak uzun noktalama işareti kullanmak yokmuş. Sadece başka konuya gecerken satır atlanabilirmiş. Konu sınırlaması yokmuş. İstediğimiz konuda yazabilirmişiz konudan konuya gecebilirmişiz.
Yardımlarınızı bekliyorum bnnm için çok önemli...
Ha!! bide bizene kardesim sizin ödevinizden oturup bizmi yazıcaz diye düşünebilirsiniz. Ben Elinizde Hazır dokuman vardır onları editleyebiliriz diye düşündüm...
-
ne ile ilgili olacak bu döküman ?
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
ne ile ilgili olacak bu döküman ?
konu sınırlaması yok ne ile ilgili olursa olsun. 18+ dışında herşey -
öyle öğretmenin ben :@
-
müridler elinizde bu yazdıklarıma birebir uymasada benzer dokuman yokmu yaw bi yardımcı olsanız
-
Arkadaslar bu ödev bnm için çok önemli dediklerimi harfiyen yerine getirerek ödevi yapacak kişiye 250 mb Host vereceğim
Bende hiç dokuman yok...
-
satır atlamak için Shift+Enter kombinasyonunu kullanabilirsin :D bşka bişey diyemem
-
süresi nedir? host değil tabiki ödevin xD
-
Yarın akşamüstüne kadar yapmam gerek kıza söz verdim yani rica etti kıramadım çok sevdiğim biri
-
Ödeve bak. Ulan max 21 yaşındaki bir insanın hangi konu hakkında 30 sayfa bilgisi vardır?
-
Mylitta bunu yazdı:
Ödeve bak. Ulan max 21 yaşındaki bir insanın hangi konu hakkında 30 sayfa bilgisi vardır?
bende aynen bunu dedim hoca bi konuda olması önemli değil konudan konuya geciş yapabilirsiniz yeterki 30 sayfadan az olmasın ve kurallara uygun olsun demişzaman daralıyo of yaa dokuman arıyorum nette ama full düz yazı olcak sayı ve çok fazla noktalama işareti olmucak..
vay anam vayy