Wordpress - Drupal Temaları
-
Arkadaşlar wordpress ve drupal teması elinde olan arkadaşlar var mı? Varsa paylaşabilir mi?
ModS:Arkadaşlar biraz forumkategorilerinin gezinin lütfen her konuyu genele açmayın -
Böyle bir konu açılır mı hiç? Onbinlerce tema var zaten internette. Belli bir konuya uygun tema arıyorsan, belirt lütfen.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle bir konu açılır mı hiç? Onbinlerce tema var zaten internette. Belli bir konuya uygun tema arıyorsan, belirt lütfen.
-----------------------------aradım zatn fakat bulamadım wordpressde oyun sıtesı tarzı bısey yabmak ısstıorum ama bulamadım nette oldgunu bızde bılıoz szlerdende yardım ıstedım..
-
similac35 bunu yazdı:
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------aradım zatn fakat bulamadım wordpressde oyun sıtesı tarzı bısey yabmak ısstıorum ama bulamadım nette oldgunu bızde bılıoz szlerdende yardım ıstedım..
-----------------------------flash oyun sitesi mi, yoksa oyun tanıtımları yada oyun download mı?
-
whoobay bunu yazdı:
similac35 bunu yazdı:
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------flash oyun sitesi mi, yoksa oyun tanıtımları yada oyun download mı?
-----------------------------flash oyun sıtesı dusunuorum
-
http://tinyurl.com/3le3c6c
edit: flash oyun için örnek : http://www.wordpressthemesbook.com/wtb-flash-games/ -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D:D
-
Triqui diye bir tema var, flash oyun için tasarlanmış. sanırım içinde bolca eklentisi de mevcuttur. Baya uğraşacaksın gibime geliyor. Aksi takdirde piyasada flash oyun scriptlerini kurmanı tavsiye ederim.
-
whoobay bunu yazdı:
Triqui diye bir tema var, flash oyun için tasarlanmış. sanırım içinde bolca eklentisi de mevcuttur. Baya uğraşacaksın gibime geliyor. Aksi takdirde piyasada flash oyun scriptlerini kurmanı tavsiye ederim.
-----------------------------dedgın temayı buldum hocam denıcem smdı tskr ederm...
-
Rica ederim. Dene.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------İyi güldüm walla :D