Wordpress Bu Tema Lazım Bilen (Kız İçin)
-
Sa hocalar sevdiğim kız için isimsoyisim.com şeklinde bir site hazırlayacam süpriz olacak kız fazla resim çekinmeyi sevmiyor birkaç resmi tek var şöyle şekilli şukullu bir tema arıyorum fazla resim gerektirmeyen
Divergent
hocalar şu temaya karar verdim fakat ücretli şunun temiz warez hali daha önceden paylaşılmıştı galiba gören duyan bilen varsa
-
-
RimPalace bunu yazdı
HTML portfolio diye arat wordpress ile uğraşma
Wordpress daha rahat geliyor hocam alıştım daha seri en azından çoğu şeyini biliyorum sağol yinede
-
resume cv theme yaz hocam
-
Dogum gunu ıcın supriz felanmı yapıcaksın
-
Fotograf çekilmeyi pek sevmiyorsa ters tepebilir.
-
Benim kiza acilacan blog konusuna benziyor bu arada bir cok arkadasin tahmini dogru cikti kizla sevgiliyiz suan :)
-
Nvidia bunu yazdı
Benim kiza acilacan blog konusuna benziyor bu arada bir cok arkadasin tahmini dogru cikti kizla sevgiliyiz suan :)
Harbiden oldu mu o iş hayırlı olsun site işe yaradı mı :)
@1234567B hocam çizim yapmayı çok seviyor çizim konusunda baya ilgili ve yetenekli
TheAvenqer tarafından 19/Tem/16 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Harbiden oldu mu o iş hayırlı olsun site işe yaradı mı :)
Eyvallah sagolasin Valla siteyi gorunce kafayi yedi zaten tum arkadaslarina anlatmis siteyi kullanmadi pek ama site coook ise yaradi :)
-
Divergent
hocalar şu temaya karar verdim fakat ücretli şunun temiz warez hali daha önceden paylaşılmıştı galiba gören duyan bilen varsa
-
Up olsun o temayı bulmam lazım