Wordpress Devamını Oku Eklentisi
-
Wordpress'te otomatik readmore eklentisi adam akıllı çalışan bitane bulamadım.daha önce kullandığım eklentileri denedim ya hiç çalışmıyor yada çalışsada yazı içindeki resimleri göstermiyor sadece yazılar çıkıyor.sanırım sürüm farkından kaynaklanan bir durum.
wordpressin kendi fonksiyonu olan the_except() de çalışıyor fakat buda yazı içindeki resimi göstermiyor.
bana otomatik tüm yazılarda ilk paragraftan sonra yada belirledigim karakter sayısından sonra <more> tagı yani devamını oku yazısını çıkartıcak bi eklenti lazım.ilk paragraf resim varsa bunuda göstermesi lazım.
kullandığınız eklenti varmı bu şekilde ?
-
bulursan eklentiyi bana da verirmisin ?
-
yok işte bende bulamadıgım için açtım konuyu :D piyasadaki bütün eklentileri denedim
belki bu taraz temaların function.php si kurcalanarak bişiler yapılır :|
-
alt + shift + t
ye basinca more diye yazdigin yazinin icine ekliyor onu surukle birak yaparak istedigin yere getirebiliyorsun.
yaziyi yayinlayinca da devamini oku diye cikiyor
-
onu bende biliyorum ama ben mesela harf sayısına göre ayırsın istiyorum mesela 250 harf basınca otomatik ayırsın.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
onu bende biliyorum ama ben mesela harf sayısına göre ayırsın istiyorum mesela 250 harf basınca otomatik ayırsın.
-----------------------------resimler problem değilse sana limit-post eklentisi çatır çatır çalışıyor ama sadece yazıları gösterio kısa olarak.içinde resim varsa resimler gözükmüyor.
-
ben pek resimle ilgilenmiyorum fakat resim ekleme ileride olacak işte...
-
WP Limit Posts Automatically
http://www.jenst.se/Ben sorunsuz kullanıyorum.
-
tataryigit bunu yazdı:
WP Limit Posts Automatically
http://www.jenst.se/Ben sorunsuz kullanıyorum.
-----------------------------temadaki resimler özel alan mı yoksa direk yazı içindeki resim mi ?
-
öne çıkarılmış görsel olarak kullanıyorum. Yazı içerisinde de normal resim var.
-
tataryigit bunu yazdı:
öne çıkarılmış görsel olarak kullanıyorum. Yazı içerisinde de normal resim var.
-----------------------------yok bu eklentiyide denemiştim kurup yönetim panelinden ayarını yaptıktan sonra başka bir olayı yoksa eğer çalıştıramadım :| hiç bi şekilde kısaltmıyor
sanırım tema asıl etken bu konuda