Wordpress Dizin Değiştirme?
-
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere wordpress bulunmaz bir nimet. Fakat şöyle birşey istiyorum ben; bildiğiniz üzere wp de klasör wp-content, wp-admin vs gidiyor. Biz bu wp prefixleri nasıl kaldırırz.
İstediğim mesela wp nin ana dosyaların içinde wp-config,php var, ben bunu config.php yapmak istiyorum. Mümkün mü böyle birşey ?
Umarım doğru yere açmışımdır.
-
açık kaynak kodlu yazılımdır kendileri. her bokunu değiştirebilirsin
-
TheKorsans bunu yazdı
hocam elle değiştirmeye uğraşsak 3-4 günümü alır . aslında değişmiş olanlar vardı piyasada belki müritlerde bulunur diye açtım konuyu
-
tereke34 bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hocam elle değiştirmeye uğraşsak 3-4 günümü alır . aslında değişmiş olanlar vardı piyasada belki müritlerde bulunur diye açtım konuyu
değiştirmek istemendeki sebep nedir ? Ona göre önerebileceğim bir kaç şey var :)
-
wordpress değil imajı vermekle istemekle birlikte güvenlik olabilir diye düşünüyom SRCN :D
-
config.php diye dosya oluştur. içine wp-config.php dekileri kopyala. wp-config.php'ye ise <?php include 'config.php' ?> yaz :P
-
Erdem bunu yazdı
wordpress değil imajı vermekle istemekle birlikte güvenlik olabilir diye düşünüyom SRCN :D
aynen amaç güvenlik mi yoksa müşteriye kuruyorum wp olduğunu anlamasın mı onu anlamaya çalışıyorum :) Ona göre bi yöntem söyleyeceğim :D
-
2si içinde olabilir aslında :D
-
sRcN bunu yazdıErdem bunu yazdı
aynen amaç güvenlik mi yoksa müşteriye kuruyorum wp olduğunu anlamasın mı onu anlamaya çalışıyorum :) Ona göre bi yöntem söyleyeceğim :D
müşteriye kuruyorum anlamasın kısmını benim için önerebilirsin :)
-
sRcN bunu yazdıErdem bunu yazdı
ikinci değidiğin hocam, müşteriye kuruyorum adam çakmasın maksat.
-
ya bırakın çaksın ne olacak. Alsın kullansın.
Benim arkadaşım wordpress tema entegre ediyorum size göre ayarlıyorum diyip 2500 e geçiriyor millete.
Olay wordpresi gizlemekte değil olay müşteriyi bulup satabilmekte.....