Wordpress E-Ticaret Tema Ve Plug-İn || Ödev
-
Bir ödev için bir e-ticaret sitesi yapmalıyım. İçeriğinde 15 ürün olcak yada olmayacak göstermelik. Fakat sorun şurda başlıyor. Ürünler sepete eklenmeli, farklı ödeme biçimlerinden birini seçip gerekli kart bilgileri falan girilebilmeli ama tamamla deyince çalışmayacak.
Dukapress - Woocommercial gibi birçok plug-in denedim ama temalarda hep sorun yaşadım entegre ederken. Hazır, Menü kısımları editlenebilir yani "SinShop" gibi menüsü yada sidebarları sabit olmasın.
Hem Tema - Hemde o tema için kullanılacak bir plug-in önerebilir misiniz?
-
wordpress ile olacak diye şart mı koştular hocam ?
-
hayır hocam da başka türlü nasıl yapacağımı ben bilmiyorum, open cart falan
-
opencart kur hocam, ödeme seçeneklerinide test modunda çalıştır.
-
Maresca bunu yazdı
opencart kur hocam, ödeme seçeneklerinide test modunda çalıştır.
aynen, opencart kur tonlada doküman var kendi içinde test için 15 tane ürün vardır zaten
-
hocam nasıl bir sistemdir nasıl kurulur bilmem, ve bunu en geç pazartesiye vermem lazım. Dökümlanla çözmem ayrı bir dert olur zamanım olsa eyw haklısınız.
-
http://www.opencart-tr.com/opencart-kurulumu.html kurulumu basit kurunca zaten çözmen daha kolay olur ama yapamam dersen bir pm at elimden geldiğince yardımcı olurum.
-
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-e-commerce/
"Works with any standards compliant WordPress theme" diyor hocam. Temada sıkıntı yaşamazsın yani.
-
Sistem kolay mı herks open cart öneriyor ama daha önce hiç kullanmadım... Tema olayı falan var mı? Yada görsellik ne gibi.. Hızlı olması lazım da bana bide mesela sepet gibi olayları falan plug-in sistemi mi var yoksa tema mı destekliyor.
-
Durqrimast bunu yazdı
Sistem kolay mı herks open cart öneriyor ama daha önce hiç kullanmadım... Tema olayı falan var mı? Yada görsellik ne gibi.. Hızlı olması lazım da bana bide mesela sepet gibi olayları falan plug-in sistemi mi var yoksa tema mı destekliyor.
İşini görebilecek temalar var,sistem hızlı,sepet olayı var eklenti kurulumuda kolay.
-
peki bana direk güzel bir tema - temaya uyumlu bir plug-in? yada örneklerini nerden bulabiirim. Sadece bir tema ve düzenlenebilir bir menü istiyorum