Wordpress Footer Şifrelenmiş Kodu Çözme
-
beyler temada footer sayfasını şifrelemiş eleman. düzenleme yapamıyorum bunu nasıl çözeriz veya çözebilen varmı ?
<?php $_F=__FILE__;$_X='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';eval(base64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jyk7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0YuIiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));?>
-
?><?php $get_music = get_option('pg_music'); if( !empty($get_music) ) : ?> <div id="music-player-photogrid-music" class="jp-jplayer"></div> <div class="jp-audio"> <div class="jp-type-playlist"> <div id="jp_interface_photogrid-music" class="jp-interface"> <ul class="jp-controls"> <li><a href="#" class="jp-play" tabindex="1">play</a></li> <li><a href="#" class="jp-pause" tabindex="1">pause</a></li> <li><a href="#" class="jp-stop" tabindex="1">stop</a></li> <li><a href="#" class="jp-mute" tabindex="1">mute</a></li> <li><a href="#" class="jp-unmute" tabindex="1">unmute</a></li> <li><a href="#" class="jp-previous" tabindex="1">previous</a></li> <li><a href="#" class="jp-next" tabindex="1">next</a></li> </ul> <div class="jp-progress"> <div class="jp-seek-bar"> <div class="jp-play-bar"></div> </div> </div> <div class="jp-volume-bar"> <div class="jp-volume-bar-value"></div> </div> <div class="jp-current-time"></div> <div class="jp-duration"></div> </div> <div id="jp_playlist_photogrid-music" class="jp-playlist"> <ul> <li></li> </ul> </div> </div> </div> <?php endif; ?> <div id="copyright"> <?php _e('Powered by',wordpress); ?> <a href="http://wphackz.com" title="WordPress Themes">Wordpress Themes </a> <?php wip_get_icons(); ?> </div> <?php if (trim(get_option('pg_fs')) <> "" ) { echo stripslashes(get_option('pg_fs')); } ?> <?php wp_footer(); ?> </body> </html>
-
base64 le şifrelenmiş hocam http://www.whosayin.com/prj/php-decoder-tool/ burdaki gibi bir decode linkinden kendinde çözebilirsin.$_F=__FILE__;$_X=' ten sonraki kısım ve ';eval(base64 diye kısım var en sonda o kısımdan önceki anlamsız karakterleri kopyalayıp decode edersen çözülmüş olarak vericektir. :)
-
Yanlış bilgi olmaması için byterun ile şifrelenmiş ve çözümü içinde.
http://www.tareeinternet.com/scripts/byterun.php burayı kullanabilirsiniz.
-
sitenin kaynak kodunu görüntüle footer kodunu kopyala orada html halinde yapıştır sonra panelden olması lazım.
-
arkadaşın verdiği şifrelenmiş kod php kod içeriyor. yani sizin dediğiniz gibi yapılırsatema çalışmama ihtimali var.
-
buna benzer bir kod bendede var
çevirdim aynı şekilde html ile bitti
denedim ve çalışmıor ne yazıkki
-
Kendiniz yapmadığınız bir sistemin/temanın bırakında telif yazısı kalsın. Rahatsız olmayın böyle şeylerden. Açık kaynağının gelişimini engelliyorsunuz böyle yaparak.
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------Kendiniz yapmadığınız bir sistemin/temanın bırakında telif yazısı kalsın. Rahatsız olmayın böyle şeylerden. Açık kaynağının gelişimini engelliyorsunuz böyle yaparak.
-----------------------------o kalıcak zaten yanına fotoğraf sitem için ismimi yazıcam ve telif hakkı uyarısı yazıcam..
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------Kendiniz yapmadığınız bir sistemin/temanın bırakında telif yazısı kalsın. Rahatsız olmayın böyle şeylerden. Açık kaynağının gelişimini engelliyorsunuz böyle yaparak.
-----------------------------o kalıcak zaten yanına fotoğraf sitem için ismimi yazıcam ve telif hakkı uyarısı yazıcam..
-----------------------------http://themeforest.net/item/photogrid-one-page-ajax-photography-wp-theme/310725 tema fiyatı 40$ eğer zaten sen bu parayı vermişsen footer şifreli falan değil. O kalıcak dediğin linkte o temayı null edenlerin linki. Etik bir davranış yapıyor gibi gösteriyorsun ancak yaptığın bizi kandırmaya çalışmak :}
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------http://themeforest.net/item/photogrid-one-page-ajax-photography-wp-theme/310725 tema fiyatı 40$ eğer zaten sen bu parayı vermişsen footer şifreli falan değil. O kalıcak dediğin linkte o temayı null edenlerin linki. Etik bir davranış yapıyor gibi gösteriyorsun ancak yaptığın bizi kandırmaya çalışmak :}
-----------------------------hocam ben ne bilim , sizi kandırmaya felan çalıştgm yok, siteden yasin kardeş zaten şifresini çözmüştü ama o powered by wordpress yazan yeri sildim yanlışlıkla geri yazdım ama kodlarıda sildim heraldeki düzelmedi. bende yasin arkadas ofline olunca şifreli halini çözüp powered by wordpress yazan yerin yanına sitedeki fotoğrafları izinsiz yayınlamayın yazcaktım.
o ne linki bakmadım bile yani, temayıda warezden çektim ama temayı yapan kişinin sitesine yönleniyo sandım hiç tıklamadım bile...
yanlış anlamışın