Wordpress Kurulum
-
hocam dosyaları sildim. .s
-
EscDewil bunu yazdı:
-----------------------------hocam dosyaları sildim. .s
-----------------------------şu scriptler içinde kurulması en kolay şey wp sen nasıl beceremedin inertetten videosuna baksaydın belki vardır
-
bende bilsem hocam beceremedim .s videodaki gibi yaptım yine olmadı. birşeyi beceremediğim zaman kafayı yiyecek gibi oluyorum .s
-
Şuradan bak hocam boşyere telaşe gerek yok toplamda 3 adımdan oluşuyorda :) sen karıştırmışsın baya :)
http://www.vidobu.com/videolar/wordpress_ile_dinamik_siteler_olusturmak/
-
peki hocam bakayım inş olur bu sefer.
-
Yapman gereken şunlar
1.Veritabanını kur MySQL - Veritabanı Adı, Şifresi2.Wordpress dosyalarını direk dizine aktar index'i çekeceği yere dikkat et içinde index.html filan olmasın sadece wordpress dosyaları olsun
3.www.websiteadi.com artık siten neresi ise gir sonra çıkan ekranda wordpress kurulumu yapılmadığını soler kurulumu başlat dersin
4.Veritabanı Sunucusunu yazarsın veritabanı yaptığın yerde yazar zaten IP'si varsa filan sonra gerekli bilgileri doldur oradan
5.veritabanındaki işler bitince artık sitenin adını filan girmeni ister onlarıda gir
6.kurulum bitti seni wp-admin'e yonlendirir oradan girersin sitenin paneline bukadar :)
-
www.siteadı.com/wp-admin/install.php
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------www.siteadı.com/wp-admin/install.php
-----------------------------wordpress klasörüne atmış dosyaları.
-
sorunu buldum. domain dns yönlendirmesini yapmamışım. akşamdan beri uğraşıyorum boşu boşuna.
-
hocam pm at baştan aşşağı gerekli seo ayarlaırna kadar her konuda yardımcı olayım