Wordpress Kurulumuna Yardım Edecek Murıd Varmı?
-
tamamdır hocam , benim merak ettiğim senin nerede takıldığın :D
-
Shephard bunu yazdı
tamamdır hocam , benim merak ettiğim senin nerede takıldığın :D
Burada işte hocam :((
Amk ben www.apkindir.in/wp-admin/ yazıp gırınce DURUM BU :
Bağlantı sıfırlandı
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.Sen acabıldın mı?
// -
Mozilla dan mı yada çerezler falan mı dedım ama Explorer ve Chrome dan da gırdıgımde yıne aynı daha ADMIN e gırerken :)
//
http://www.apkindir.in/wp-admin/
Bağlantı sıfırlandı
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. -
-
Abi böyle kullanıcı adı şifre mi olur ya :D deneme yanılma yapayım dedim ilk seferde girdi :DD:D:d
http://www.apkindir.in/?p=6 :DD
1049 tarafından 26/Kas/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı
Laaa olum alemsın laa :D
//
Amk ben gıremıyorum sız gırıyorsunuz :( -
JiggSaw bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Laaa olum alemsın laa :D
// <!C var wtplaytorrent1_ = var fade = ."wtplaytorrent1_fade"; fade.parentNode.removeChildfade; el = ."wtplaytorrent1"; el.style.display="none"; setTimeout el.parentNode.removeChildel, 500 // >
Amk ben gıremıyorum sız gırıyorsunuz :(modemi aç kapat, çerezleri sil düzelir.
-
Şifreyi kim değiştirdi? :(
-
Ayazz bunu yazdı
:) Süha abiye pm attım.
-
Citizen bunu yazdıAyazz bunu yazdı
:) Süha abiye pm attım.
;)
//