Wordpress-Systems.Com Ve Wordpresssystems.Com
-
Arkadaslar,
Yukarida belirttigim 2 domaini 2 yilligina aldim... Bunlar uzerinden ne gibi seyler yapabilirim...
Fikirlerinizi bekliyorum
Tesekkurler
-
güzel bi blog kurup wp hakkında genel anlamda herşeyi paylaşbilirsin. zaten bundan başka bişi çıkmaz :)
ayrıca forum filan kurmak saçma olur sistemin wp olması lazım bence. wp'yi anlatıyorsan wp kullanacaksın hesabı.
-
Wordpress kelimesinde seo kasarak wordpress.org nin altına alabilirsen işe yarayabilir.
Hatta tema indirtip içine farklı şeylerde ekleyip kendi link ağını kurabilirsin.
Onun dışında wordpress eklentilerinin tanıtımlarını yapabilirsini.
Onun dışında wordpress in mu modelini kurup insanlara blog verebilir yada satabilirsen satarsın.
Bunlarında dışında tasarım yapabiliyorsan wordpress tasarım satabilirsin.
Eklenti yazabiliyorsan ya piyasadaki ücretiyle eklenti yazanları bir çatı altında toplayabilirsi.
Bunların dışında bir işe yaramaz gibi geliyor :))
-
Ben soyle bir sey dusunmustum...
Worpress tabanli sistemler gelistirip (Orn. Real Estate,Hotel Rezervation,Car rent,E-shop) gibi
Bunlari burada paypal yoluyla pazarlamak....
Fikirlerinizi bekliyorum
-
dhmm bunu yazdı
Ben soyle bir sey dusunmustum...
Worpress tabanli sistemler gelistirip (Orn. Real Estate,Hotel Rezervation,Car rent,E-shop) gibi
Bunlari burada paypal yoluyla pazarlamak....
Fikirlerinizi bekliyorum
Bunlarında dışında tasarım yapabiliyorsan wordpress tasarım satabilirsin.
Eklenti yazabiliyorsan ya piyasadaki ücretiyle eklenti yazanları bir çatı altında toplayabilirsin.
Aslında bu ikisi senin istediğine denk geliyor :))
-
wordpress kurup wordpress hakkinda temalar eklentiler paylasirsin birde wordpresse bpress -bbpress de olabilir- adinda forum eklentisi var onu kurarsin.
-
up
-
Geliştir git themeforest de sat hocam.
-
Hatta ciddi düşünüyorsan bir kaç örnek yaptığın site gönder. Beraber yapalım..
-
janni bunu yazdı
Hatta ciddi düşünüyorsan bir kaç örnek yaptığın site gönder. Beraber yapalım..
Var hocam hesabim themeforestte :)....
Aslinda ugrasinca oradan cok iyi para cikiyor one la bir baktim 1.000.000 dolar kaldirmis biri.. Tabi sadece bir kisi degil
Lakin adamlar 40% aliyor 50% bile oluyor bazen... Dokuman v.s istiyorlar....
Ornek site.. Hocam ben freelenace olarak ikinci is olarak biraz da meraktan yapiyorum...
Referans istersen www.phpciler.com 100% bana aittir kodlamasina gectim su an.
-
o satış rakamına göre değişiyor hocam üst limit %70 bence mantıklıda. Çok iyi paralar kazanan arkadaşlarım var.
Yazışmaları tema desteğini dokümanları hazırlarım wordpress apide yardımcı olurum . Yaparım diyorsan konuşalım.
3-5 türk dışında bildiğim ciddi anlamda tr dan bu işi yapan yok.