folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Wordpress-Systems.Com Ve Wordpresssystems.Com

Wordpress-Systems.Com Ve Wordpresssystems.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar,

Yukarida belirttigim 2 domaini 2 yilligina aldim... Bunlar uzerinden ne gibi seyler yapabilirim...

Fikirlerinizi bekliyorum

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

güzel bi blog kurup wp hakkında genel anlamda herşeyi paylaşbilirsin. zaten bundan başka bişi çıkmaz :)

ayrıca forum filan kurmak saçma olur sistemin wp olması lazım bence. wp'yi anlatıyorsan wp kullanacaksın hesabı.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Wordpress kelimesinde seo kasarak wordpress.org nin altına alabilirsen işe yarayabilir.

Hatta tema indirtip içine farklı şeylerde ekleyip kendi link ağını kurabilirsin.

Onun dışında wordpress eklentilerinin tanıtımlarını yapabilirsini.

Onun dışında wordpress in mu modelini kurup insanlara blog verebilir yada satabilirsen satarsın.

Bunlarında dışında tasarım yapabiliyorsan wordpress tasarım satabilirsin.

Eklenti yazabiliyorsan ya piyasadaki ücretiyle eklenti yazanları bir çatı altında toplayabilirsi.

Bunların dışında bir işe yaramaz gibi geliyor :))

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ben soyle bir sey dusunmustum...

Worpress tabanli sistemler gelistirip (Orn. Real Estate,Hotel Rezervation,Car rent,E-shop) gibi

Bunlari burada paypal yoluyla pazarlamak....

Fikirlerinizi bekliyorum

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Ben soyle bir sey dusunmustum...

Worpress tabanli sistemler gelistirip (Orn. Real Estate,Hotel Rezervation,Car rent,E-shop) gibi

Bunlari burada paypal yoluyla pazarlamak....

Fikirlerinizi bekliyorum

Bunlarında dışında tasarım yapabiliyorsan wordpress tasarım satabilirsin.

Eklenti yazabiliyorsan ya piyasadaki ücretiyle eklenti yazanları bir çatı altında toplayabilirsin.

Aslında bu ikisi senin istediğine denk geliyor :))

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

wordpress kurup wordpress hakkinda temalar eklentiler paylasirsin birde wordpresse bpress -bbpress de olabilir- adinda forum eklentisi var onu kurarsin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Geliştir git themeforest de sat hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Hatta ciddi düşünüyorsan bir kaç örnek yaptığın site gönder. Beraber yapalım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Hatta ciddi düşünüyorsan bir kaç örnek yaptığın site gönder. Beraber yapalım..

Var hocam hesabim themeforestte :)....

Aslinda ugrasinca oradan cok iyi para cikiyor one la bir baktim 1.000.000 dolar kaldirmis biri.. Tabi sadece bir kisi degil

Lakin adamlar 40% aliyor 50% bile oluyor bazen... Dokuman v.s istiyorlar....

Ornek site.. Hocam ben freelenace olarak ikinci is olarak biraz da meraktan yapiyorum...

Referans istersen www.phpciler.com 100% bana aittir kodlamasina gectim su an.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

o satış rakamına göre değişiyor hocam üst limit %70 bence mantıklıda. Çok iyi paralar kazanan arkadaşlarım var.

Yazışmaları tema desteğini dokümanları hazırlarım wordpress apide yardımcı olurum . Yaparım diyorsan konuşalım.

3-5 türk dışında bildiğim ciddi anlamda tr dan bu işi yapan yok.

Toplam Hit: 1276 Toplam Mesaj: 15