Wordpress Tema Lisans Kaldırma
-
Dezender a yolladım sabah kırılmıştı. lisans metodunun önüne // koydum olay bitti. teşekkür ederim yardımlarınız için fikir ve görüşleriniz için mürit dostlarım
bahadirozgun tarafından 01/Mar/16 10:25 tarihinde düzenlenmiştir -
dosya olarak yükleyip koyarsan daha güzel olur kodlar yamuluyor buraya yapıştırınca.
-
decode düzgün değil temayı yükle hallederim
-
Hocam bakmadim ama ilk gozume carpan su calistirdigi fonksiyonu
bu ksimi
lisanssorgula( );
Bu sekilde yap
//lisanssorgula( ); -
Çok zor yapılmış. Çözülemez parasını ver al bence bir daha.
-
Erdem bunu yazdı
:D
-
Erdem bunu yazdı
Erdem'e katılmakla beraber özellikle türk scriptlerinin hacklenmesine ve warez'e bulaşmasına karşıyım. adamın hevesini kırıyorsunuz sonra küsüyor site yapmayı bırakıyor. :)
anlaşıldığı üzere sende programlama bilgin 0 seviyesinde lisanskontrol fonksiyonu geriye hangi değeri istiyorsa onu ver true/false
araştırmaya devam.
-
DuPi bunu yazdıErdem bunu yazdı
Erdem'e katılmakla beraber özellikle türk scriptlerinin hacklenmesine ve warez'e bulaşmasına karşıyım. adamın hevesini kırıyorsunuz sonra küsüyor site yapmayı bırakıyor. :)
anlaşıldığı üzere sende programlama bilgin 0 seviyesinde lisanskontrol fonksiyonu geriye hangi değeri istiyorsa onu ver true/false
araştırmaya devam.
Sql işlemi var sql den time yüklenmiş systemupdate systemtest adında belliki farklı dosyalardada kontrol ediliyor. Fonksiyonu kapasan olmaz, true versen hiçççç olmaz....
Ver parasını al en iyi yol bu.
Ya sen bu foksiyonla oynadıktan sonra bir bilgi tetikleniyorsa ve adama haber veriyorsa. Ya sana dava açarsa bunları düşün.
Js lerin içerisine get ile çalışan js komuşsa ne olacak, o js de fonksiyon yükleniyorsa ve sen true döndürmene rağmen adamın sitesi true vermiyorsa.
Büyük zan altında kalırsın. Adamın kesin haberi olur.
Dikkat et bir mürid zarar görsün istemem. Ben senin için yazıyorum yanlış anlama... Sonra ah ben ne ettim ne yaptım deme.
Kararına tabiki saygı duyuyorum. Son karar senindir.
Erdem tarafından 29/Şub/16 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Erdem bunu yazdıDuPi bunu yazdıErdem bunu yazdı
araştırmaya devam.
Sql işlemi var sql den time yüklenmiş systemupdate systemtest adında belliki farklı dosyalardada kontrol ediliyor. Fonksiyonu kapasan olmaz, true versen hiçççç olmaz....
Ver parasını al en iyi yol bu.
Ya sen bu foksiyonla oynadıktan sonra bir bilgi tetikleniyorsa ve adama haber veriyorsa. Ya sana dava açarsa bunları düşün.
Js lerin içerisine get ile çalışan js komuşsa ne olacak, o js de fonksiyon yükleniyorsa ve sen true döndürmene rağmen adamın sitesi true vermiyorsa.
Büyük zan altında kalırsın. Adamın kesin haberi olur.
Dikkat et bir mürid zarar görsün istemem. Ben senin için yazıyorum yanlış anlama... Sonra ah ben ne ettim ne yaptım deme.
Kararına tabiki saygı duyuyorum. Son karar senindir.
lisans sistemini geçtim zaten yapılan decode işlemi hatalı lisans sistemini kaldırsa dahi syntax hatalarından dolayı tema çalışmaz
-
if ($update < time( ) - $tt) { $feed = 'http://lisanskontroledensite.com/lisans-kontrol.php'; $domain = str_replace( 'www.', '', $['HTTP_HOST'] ); $fields = array( 'domain' => $domain, 'tema' => '1665' ); foreach ($fields as $key => $value) { $fields_string &= $key . '=' . $value . '&'; break; }Burda o değerleri niye aldığını göstermiş ama yine de dediğin gibi kod tam kontrol edilmeden birşey demek zor.
Ama yine de türk temalarının kırılmasından ziyade satın alınmasını tercih ediyorum zaten yazılımcı ile görüştüğünüzde (şuana kadar hiç reddedilmedim) bir miktar daha indirim yapıyorlar.
Her ne kadar burası hacker sitesi gibi görünsede ben burayı Arge sitesi olarak görüyorum.
DuPi tarafından 29/Şub/16 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Altta yazacak olan kopirayt yazısını mı görünmez yapacaksın?
Öyle yapacaksan css ile halledilebilir. Proticaretin kopirayt yazısını da css ile kaldırmıştım :)
lisans kaldırma tema lisans lisans kırma harika tema en hızlı tema