folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Wordpress Temaları O Türkçeleştirsin ! Po Translator

Wordpress Temaları O Türkçeleştirsin ! Po Translator

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

forumda birkaç farklı kelime ile arattım bulamadım. bazı temaların languageleri binlerce satırı buluyor oturup tek tek yazmak yerine bırakın o çevirsin.

http://sourceforge.net/projects/po-auto-tran/

yamuk yumuk çevrilmiş yerleri elinizle çevirirsiniz artık :D daha az zahmetli olacağı kesin..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam yazıları mı çeviriyor yoksa tema dosyaların içindeki mesela "edit" kelimesini mi çeviriyor ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

denedin mi hocam temanın ağzına zıçıp bırakmasın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

@Ar0fer hocam  .ponun içinde ne verilmişse çeviriyor. bazı temalarda ponun içine admin panel, pluginlerin dil kodları falan da olur. temada o özellik varsa panelden siteye kadar komple çevirir.

@zone denedim hocam bi sorun çıkmadı ama yine de temanın yedeğini alırsan iyi olur. mesela şu sayfadan yorum kısmına inersen 

mmocu com/karahan-online-indir/

leave a comment kısmı yanlış çevrilmiş yada kodları bozulmuş bilmiyorum ama sitede orjinal hali görünüyor. aynı zamanda "Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: ", "yorum gönder " butonu ve "xx olarak giriş yapılmış. Çıkış?"  "E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir" diye yazılar sorunsuz Türkçe. ben hiç ellemedim :)

DadasAdam tarafından 22/Oca/14 12:29 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

@Ar0fer hocam  .ponun içinde ne verilmişse çeviriyor. bazı temalarda ponun içine admin panel, pluginlerin dil kodları falan da olur. temada o özellik varsa panelden siteye kadar komple çevirir.

@zone denedim hocam bi sorun çıkmadı ama yine de temanın yedeğini alırsan iyi olur. mesela şu sayfadan yorum kısmına inersen 

mmocu com/karahan-online-indir/

leave a comment kısmı yanlış çevrilmiş yada kodları bozulmuş bilmiyorum ama sitede orjinal hali görünüyor. aynı zamanda "Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: ", "yorum gönder " butonu ve "xx olarak giriş yapılmış. Çıkış?"  "E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir" diye yazılar sorunsuz Türkçe. ben hiç ellemedim :)

xml çeviren varmı ?

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

xml çeviren varmı ?

http://translate.google.com/toolkit/list?hl=en#translations/active

http://www.nikse.dk/XmlContentTranslator/

bildiğim yollar bunlar ama hiç denemedim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bu word press sitelerde yazı yazarken "Yayınla", "Zamanla", "Yeni Ekle" yazısını tıkladıktan sonra sadece benim bilgisayarmı donuyor? yoksa çoğu kişi de varmı bu sorun? illa F5 yapmak zorunda kalıyorum. Tüm tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorum

DrKeworks tarafından 22/Oca/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

bu word press sitelerde yazı yazarken "Yayınla", "Zamanla", "Yeni Ekle" yazısını tıkladıktan sonra sadece benim bilgisayarmı donuyor? yoksa çoğu kişi de varmı bu sorun? illa F5 yapmak zorunda kalıyorum. Tüm tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorum

donma değil de ben yavaş açılma sorunu yaşıyorum hocam hangi sitede wp kullandıysam aynı sorunu yaşadım. yeni yazı ekle diyorum mesela bekle ki açılsın..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

donma değil de ben yavaş açılma sorunu yaşıyorum hocam hangi sitede wp kullandıysam aynı sorunu yaşadım. yeni yazı ekle diyorum mesela bekle ki açılsın..

bende bekleme yok hocam.. sayfa öylece kalıyor hiçbirşeyi tıklayamıyorsun. Sonra F5 çekiyorum. Neyseki yazdıklarım gitmiyor sayfa yenilendikten sonra. Gitse heralde cinnet geçirirdim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

bende bekleme yok hocam.. sayfa öylece kalıyor hiçbirşeyi tıklayamıyorsun. Sonra F5 çekiyorum. Neyseki yazdıklarım gitmiyor sayfa yenilendikten sonra. Gitse heralde cinnet geçirirdim

evet wpnin o özelliği hayat kurtarır hocam çok güzel.. her tıklamada mı oluyor hocam bu ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

evet wpnin o özelliği hayat kurtarır hocam çok güzel.. her tıklamada mı oluyor hocam bu ? 

yok her tıklamada değil ama 3 tıklamadan bir oluyor belki de daha sık

Toplam Hit: 1255 Toplam Mesaj: 13