Wordpress Ya Da PHP Yardım?
-
Arkadaşlar sitem netkomik.com da wp kurulu gecen gün etiket bulutu eklentisini kurdum yalnız buluttaki etiketlerin rengini bi türlü değiştiremedim Bu etiket bulutundaki linklerin rengini beyaz yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
-
hocam ilk olarak şunu söyleyim daha önce wordpress kullanmadım o yüzden ayarları nasıl nerden yada hangi dosyadan değiştirceksin bilmiyorum.
Şimdi ilk olarak "Etiket Bulutu" kelimesi hangi dosyanın içinde ise onu bul.
Sonra dediğim şekilde modifiye et.
<div class="box">
<h2>Etiket Bulutu</h2>
<ul>
<li>
<font face="arial" color="#ffffff"> </font> // bu etiketleri kaldır
</li>
</ul>
</div>sanırım font tagını sen eklemişsin düzelmemiş sorun. Ayrıca h2 etiketine başlığı alınca blogunla tasarım örtüşüyor. Diğer başlıklarda h2 etiketi kullanılmakta.
-

<li>Etiket Bulutu
<ul>
<font face="arial" color="#ffffff">
üstdekileri kaldır altakiler ile değiştir.
<div class="box">
<h2>Etiket Bulutu</h2>
<ul>
<li>
</font>
</ul>
</li>
üstdekileri kaldır altdakiler ile değiştir.
</li>
</ul>
</div>Sonucun resimdeki gibi olması gerekli.
-
Hocam teşekkür ediyorum, box olayı çok güzel oldu, birde artık ordaki linkler beyazlaştı.. saolasın.
-
bişey değil hocam. aslında şu bannerdaki resmi değiştirip, postlardaki yazılarında da ( http://www.netkomik.com/komik-olaylar/ ) arkaplandaki renkle uygun renkler kullansan site daha iyi durur.
-
valla ben pek anlamıyorum hacım bu işlerden bi yardım başlığı açim banner için.. :S
-
Ya arkadaşlar bu copright yazısı sola kaydı, onu nasıl düzeltebilirim?
-
sola derken aşağıda mı olması lazım?
-
önceden aşşadaydı baba ya. anlamadım bi baktım sağa gitmiş..
-
hoca bu footer de değilmi temadaki? eğer footerdeyse index şablonlarında footer değerini aşağı al yada üst koduna <br> koy önceki kodla yan yana olduysa sağa almıştır
-
olmuyor alper ya.. işe yaramadı.