Wordpress Ya Da PHP Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar sitem netkomik.com da wp kurulu gecen gün etiket bulutu eklentisini kurdum yalnız buluttaki etiketlerin rengini bi türlü değiştiremedim Bu etiket bulutundaki linklerin rengini beyaz yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

hocam ilk olarak şunu söyleyim daha önce wordpress kullanmadım o yüzden ayarları nasıl nerden yada hangi dosyadan değiştirceksin bilmiyorum.

Şimdi ilk olarak "Etiket Bulutu" kelimesi hangi dosyanın içinde ise onu bul.

Sonra dediğim şekilde modifiye et.

<div class="box">
    <h2>Etiket Bulutu</h2>

<ul>
    <li>

<font face="arial" color="#ffffff"> </font> // bu etiketleri kaldır

</li>
            </ul>
      </div>

sanırım font tagını sen eklemişsin düzelmemiş sorun. Ayrıca h2 etiketine başlığı alınca blogunla tasarım örtüşüyor. Diğer başlıklarda h2 etiketi kullanılmakta.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

<li>Etiket Bulutu

<ul>
             <font face="arial" color="#ffffff">

üstdekileri kaldır altakiler ile değiştir.

<div class="box">
    <h2>Etiket Bulutu</h2>

<ul>
    <li>

</font>

</ul>

</li>

üstdekileri kaldır altdakiler ile değiştir.

</li>
            </ul>
      </div>

Sonucun resimdeki gibi olması gerekli. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Hocam teşekkür ediyorum, box olayı çok güzel oldu, birde artık ordaki linkler beyazlaştı.. saolasın.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    bişey değil hocam. aslında şu bannerdaki resmi değiştirip, postlardaki yazılarında da ( http://www.netkomik.com/komik-olaylar/ ) arkaplandaki renkle uygun renkler kullansan site daha iyi durur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    valla ben pek anlamıyorum hacım bu işlerden bi yardım başlığı açim banner için.. :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar bu copright yazısı sola kaydı,  onu nasıl düzeltebilirim?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sola derken aşağıda mı olması lazım?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    önceden aşşadaydı baba ya. anlamadım bi baktım sağa gitmiş..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hoca bu footer de değilmi temadaki? eğer footerdeyse index şablonlarında footer değerini aşağı al yada üst koduna <br> koy önceki kodla yan yana olduysa sağa almıştır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    olmuyor alper ya.. işe yaramadı.

Toplam Hit: 1687 Toplam Mesaj: 13